diumenge, 21 de març del 2010

Cap de setmana per oblidar

El balanç d'aquest cap de setmana no ha sigut massa positiu: només una victòria, 4 empats i 6 derrotes. Entre els partits de Copa i els d'ahir dissabte, podem dir que ha sigut com una "setmana tràgica" esportivament parlant. Només l'equip Prebenjamí, que avui jugava el seu primer partit, ha guanyat. També cal destacar el meritori empat del Cadet contra el líder del seu grup. Per altra banda, el juvenil ha perdut el liderat i ara, a falta de tres partits, ja no depen d'ell per aconseguir el primer lloc. Tampoc ha tingut sort el Sènior, que al darrer minut s'ha deixat perdre dos valiosos punts.

> SÈNIOR: CFS Molins 99 - PC Imagine Casserres - 4-4.
Partit extrany el del sènior. Els primers cinc minuts s'han jugat amb un gran ritme, ofegant al contrari, però sense crear ocasions clares de gol. De fet, ha sigut el Casserres que ha marcat el primer gol al minut 7 de partit, després d'un rebot dintre l'àrea. En ple domini nostre, al minut 13, ens marquen el 0-2 en una jugada desafortunada. Després d'una mica de desconcert, en Sergi marca de penal el 1-2, al minut 17. Un minut més tard, en Josep ha marcat el 2-2 i un minut abans d'arribar al descans, en Sergi ha fet el seu segon gol de la tarda. En tres minuts hem donat la volta al marcador i hem acabat la primera part amb un esperançador 3-2. La segona part ha començat amb domini dels nostres, però sense masses ocasions de gol. No ha sigut fins al minut 14 que en David marcava el 4-2 després d'una excel.lent jugada personal. Tot semblava que seria més fàcil a partir d'aquell moment, però el Casserres ha tret forces de no sé on i ha marcat el 4-3, al minut 16. Els nostres s'han posat nerviosos i no han sabut adormir el partit per conservar el resultat. Faltant només 30 segons per acabar el partit, el Casserres ha marcat el definitiu empat a 4. En 7 dies hem deixat escapar 5 punts que poden ser aprofitats pels nostres rivals directes i deixar-nos més allunyats dels dos primers llocs de la taula.

> JUVENIL M.: CFS Molins 99 - AE Centelles - 3-3
Gran oportunitat perduda pel nostre juvenil. Després d'aquest empat, ja no depenem de nosaltres per aconseguir el títol. Ara haurem d'esperar que el Castellbisbal punxi en algun dels tres partits que queden per acabar la lliga. Hem començat molt bé dominant el partit i als 10 minuts ja guanyàvem 2-0, amb gols de l'Aniol i d'en Guillem. Però a partir del minut 10 hem perdut el domini i el Centelles s'ha crescut, creant vàries ocasions de gol, que l'Albert s'ha encarregat d'aturar. A la segona part, el Centelles ha començat dominant i fruit d'aquest domini ha arribat el 2-1 al minut 8 i el 2-2 un minut més tard. En ple desconcert dels nostres, al minut 13 ha arribat el 2-3. A partir d'aquest moment hi ha hagut un grapat d'oportunitats en una i altra porteria, que els porters s'han encarregat d'aturar. No ha estat fins al minut 20, que en Marc, en una jugada personal, ha marcat el definitiu empat a 3. Els darrers cinc minuts han estat d'un clar domini dels nostres, però no hi ha hagut sort de cara a porteria. Amb aquest 3-3 s'esvaeixen part de les nostres esperances d'aconseguir alguna cosa important aquesta temporada. Però no hem de perdre la fe i hem de confiar que d'ara endavant tindrem la sort que ens ha faltat en els partits d'aquesta setmana.

> JUVENIL F.: Manuel Blancafort - CFS Molins 99 - 2-0
Un àrbitre molt casolà ha impedit que les nostres aconseguissin un resultat positiu. Esperem la crònica del nostre enviat especial.

> CADET: CFS Molins 99 - CFS Cornellà - 3-3
Primer empat del nostre cadet aquesta temporada. Partit molt seriós el del nostre cadet aquesta tarda contra el líder indiscutible del grup. Abans de començar el partit, segurament tots hauríem signat l'empat, però tal com ha anat tot, aquest resultat no ens ha deixat massa contents. Amb només 5 jugadors de camp hem plantejat un partit molt seriós i ordenat que ha fet posar nerviós a un gran equip com el Cornellà. Al minut 17 de la 1a part, l'Enric ha marcat el 1-0 després d'una triangulació que ha acabat amb una passada al segon pal de l'Arnau. Poc abans d'acabar la primera part, en Jason ens ha empatat en una jugada de contraatac. La segona part no ha començat massa bé perquè al minut 3 el Cornellà es posava pel davant al marcador 1-2. Nosaltres hem seguit jugant a controlar el partit i un minut més tard, l'Adrià Espanyol empatava el partit a 2. Tocant i tocant hem arribat a posar nerviosos al contrari i al minut 12 hem donat la volta al marcador amb un altre gol de l'Enric, després d'una gran passada per alt de l'Arnau, des del nostre camp. Faltava encara molt de partit i tant el Cornellà com nosaltres hem disposat de vàries ocasions clares per marcar. La mala sort s'ha tornat a aparèixer i només faltant 30 segons per acabar el partit, després d'una pèrdua de pilota a mitja pista, una altra vegada en Jason ens ha marcat el tercer. Ja no quedava més temps per moure l'empat a 3.
Després d'una setmana difícil amb derrotes a la lliga a Sant Andreu de la Barca i a la Copa, aquest empat, encara que sembli poc, ens ha servit per guanyar en confiança de cara als propers partits de lliga. Ara no tornarem a jugar fins d'aquí un parell de setmanes.

> INFANTIL "A": CFS Molins 99 - Daina Isard - 3-6
Després de la gran victòria en el partit de Copa del passat dijous, aquesta derrota d'avui ha sigut una petita decepció. Ampliarem la crònica quan la rebem del nostre reporter.

> INFANTIL "B": CFS Molins 99 - Esc. de F. Montcada - 0-7
Derrota clara de l'Infantil "B" contra un dels equips capdavanters del grup.
Partit molt fluix dels nostres aquest dissabte a La Sínia. Més enllà de l'aparatós resultat, que no reflecteix ben bé el que va passar a la pista, els nostres no van saber desfer-se de la pressió que els de Montcada van imposar des de l'inici, molt aprop de la nostra porteria. Amb aquesta pressió ens costava molt treure la pilota ben jugada. Les ocasions que vam tenir van venir de llançaments llargs i de robatoris de pilota. La primera part vam tenir una ocasió clara amb el porter al terra i tres xuts a porteria sense massa convicció. Ells van marcar en dues jugades a la contra, establint el 0-2 al descans. A la represa, amb els nostres una mica tocats anímicament, encara vam tenir tres ocasions clares de marcar, que va resoldre molt bé els seu "gran" porter. Els de Montcada es van replegar i van passar a jugar al contraatac. Això els proporcionava molts espais, ja que els nostres estaven molt avançats, intentant construir el joc, encara que amb poca eficàcia. Malgtrat el mal partit dels nostres, el resultat de 0-7 no reflecteix els mèrits d'uns i altres.

> ALEVÍ "A": CFS Molins 99 - PB Montserrat Monistrol - 1-8
Derrota clara contra el segon classificat del grup. Estem esperant la crònica del nostre corresponsal.

> ALEVÍ "B": CFS Molins 99 - CFS Gelida Industrial - 6-6
A la primera part guanyàvem 3-1. A la segona hem arribat a guanyar 5-2, però al final ens hem deixat empatar el partit. Us ampliarem la crònica quan ens arribi del nostre reporter.

> ALEVÍ "C": CEIP Mediterrània - CFS Molins 99 - 4-3
Partit molt igualat que al final hem acabat perdent. Esperem la crònica del nostre enviat especial.

> BENJAMÍ "A": CFS Molins 99 - CFS S. Andreu de la B. - 2-3
Gran partit dels nostres contra els primers del Grup "A". Un parell d'errades de marcatge en el tercer quart ens han costat el partit. Després han vingut els dos grans gols de l'Albert Pagés. Al final hem tingut moltes ocasions per empatar, però la sort no ens ha acompanyat i el Sant Andreu s'ha endut el partit.

> PREBENJAMÍ: CFS Molins 99 - Bar Mi Casa - 4-3
Avui s'han estrenat els més petits del club i ho han fet amb victòria. Ben aviat el nostre reporter ens enviarà la crònica d'aquest important partit.