diumenge, 14 de març del 2010

Més resultats, amb sort diversa

Més resultats: si ens feu arribar les cròniques, ampliarem la informació.

Sènior: CE Collbató - CFS Molins 99: 4-3
El Collbató, amb un equip molt fort, ha aconseguit tallar la bona marxa que portava el sènior. Han fet algun fitxatge de qualitat i això s'ha notat molt. En la primera part ens va costar molt entrar al partit i vam tenir moltes ocasions, però va ser el Collbató qui va marcar el 1-0 en la seva única oportunitat. En la segona part, vam seguir dominant, però va tornar a ser el Collbató, que després d'errar dues ocasions molt clares, va marcar el 2-0. El Molins va seguir atacant i fruit d'això va arribar el primer gol marcat per en Jesús, a passada d'en Jorge. Després d'un error al treure un còrner, ens marquen el 3-1. Treiem el porter jugador i en dos minuts empatem el partit a tres, amb gols d'en Ruben i d'en Sergi. Seguim presionant a dalt i jugant amb porter jugador amb cinc faltes. Al final, el Collbató ens talla una passada i marquen el definitiu 4-3.

Juvenil Femení: Costa i Llobera - CFS Molins 99: 1-1
Empat del nostre femení, amb gol de la Ruth.

Infantil "B": FS Sant Cugat - CFS Molins 99: 3-4
Important victòria dels nostres per anar escalant posicions. Bon partit en defensa i jugat amb molta intensitat. En Marcel ha fet tres aturades de molt de mèrit que ens han ajudat a no encaixar més gols. La primera part ha acabat amb 1-2. A la segona, hem començat marcant nosaltres, amb un gol de l'Alejandro. El Sant Cugat ha empatat a 3, però al final, un gol olímpic (des del còrner) d'en Jordi Lucas, ha decidit el partit.

Aleví "B": FS Olesa - CFS Molins 99: 13-1
Derrota contundent, amb gol de l'Albert Tubau.

Aleví "C": CFS Molins 99 - CEIP L'Olivera: 5-5
Important empat, amb gols de l'Andreu (2), Sebas (1), David (1) i Miquel.