diumenge, 28 de març del 2010

CADET: amistós amb derrota a Sant Vicenç de Castellet

> Sant Vicenç de Castellet - CFS Molins 99 - 6-5
Derrota per la mínima a la pista del líder del Grup-5.
Malgrat la relaxació pròpia d'un partit amistós, bon partit del nostre cadet aquest matí a Sant Vicenç de Castellet. Els primers 10 minuts els hem jugat molt bé i ens hem adelantat dues vegades en el marcador. El 0-1 l'ha marcat en Marc, al minut 5, després d'una jugada de triangulació entre tots els components de l'equip. El 0-2 l'ha marcat l'Enric, al minut 9, en una jugada al segon pal. A partir d'aquest moment, ens hem relaxat i el Sant Vicenç ha marcat dos gols, un de contraatac i l'altre de falta, empatant el partit a 2. La segona part l'hem començat una mica despistats i en tres minuts ens han marcat dos gols, posant el 4-2 al marcador. L'Enric ha marcat el 4-3 al minut 5. Després d'uns minuts de contraatacs en les dues porteries, on podia haver marcat qualsevol, el Molins marcava l'empat a 4, després d'un xut d'en Cristian, que un jugador local ha desviat cap dins de la seva porteria. Dos minuts més tard, ens han marcat dos gols més de contraatac, posant el 6-4 al marcador. Després de vàries ocasions clares perdudes, com per exemple un pal de l'Adrià, l'Enric marcava el seu tercer gol, després d'una passada de l'Arnau. El marcador de 6-5 ja no s'ha mogut, malgrat les diverses ocasions que hem tingut per empatar o fins i tot guanyar el partit.
En resum, podem dir que s'ha vist un bon partit aquest matí a Sant Vicenç de Castellet, entre dos equips de característiques molt semblants. En alguns moments els dos equips han jugat a un alt nivell, però en alguns altres, els nostres han jugat a mig gas.
Al final del partit ens han dit que hem sigut el millor equip visitant que ha passat per la seva pista aquesta temporada. Si aquest elogi vé del líder del Grup-5, vol dir molt a favor nostre.
Han jugat: Jordi (p), Cris (1 gol), Marc (1 gol), Arnau, Enric (3 gols), Adrià E. i Kevin (p)