dissabte, 27 de març del 2010

SÈNIOR: Derrota al darrer minut a Santa Margarida de Montbui.

> Sènior: Futbol Sala Montbui - CFS Molins 99 - 5-4
Segueix la ratxa negativa de l'equip sènior i ja són tres jornades sense guanyar. Dolorosa derrota la d'aquesta tarda al nou pavelló de Montbui. Al minut 17 de la segona part guanyàvem 2-4 i no s'ha pogut aguantar el resultat.
El partit ha començat molt bé pel Molins, ja que al minut 8 ens hem posat per davant al marcador, amb un gol d'en Ruben a passada d'en Paco. Quatre minuts més tard, en David marcava el 0-2, després d'un rebot. Tot semblava encarrilat, però el Montbui escurçava distàncies marcant de falta l'1-2, al minut 17. Un minut més tard, en Borja robava una pilota al mig de la pista i d'un fort xut, marcava l'1-3, en que acabava la primera part. La segona part ha començat amb un clar domini del nostres, però al minut 12 hi ha hagut la jugada clau del partit: en una sacada de banda, demanem distància i abans de que l'àrbitre xiuli, treiem la pilota i el col.legiat ensenya la segona groga al David. El Montbui juga de 5 i en pocs segons ens marca el 2-3. En Manolo ha marcat un esperançador 2-4 faltant només tres minuts per acabar el partit. A partir d'aquell moment, i només quedant 3 minuts de partit, el Montbui ha jugat de cinc i han capgirat el marcador, deixant el 5-4 definitiu. Amb 1-3 i 2-4 al marcador, hem tingut quatre ocasions molt clares de marcar i no hem estat prou encertats. Hem perdonat massa i al final hem pagat molt car aquests errors. Cal destacar el gran esforç de tots els que han jugat i només la mala sort ha impedit que guanyèssim els tres punts. Molts ànims a tots i de ben segur que guanyarem el següent partit.
Han jugat: Victor G. (p), Jesús, Borja (1 gol), Manolo (1 gol), Paco, Jorge, Josep, David (1 gol), Ruben (1 gol), Jaime i Victor S. (p).
Algun dia m'agradaria parlar de la "qualitat" del públic d'alguns pavellons. Avui podria ser un gran dia per explicar com no s'ha de comportar el públic, però ho deixarem per una altra ocasió. Per cert, el nou pavelló de Santa Margarida ha quedat molt maco, però els lavabos estaven tancats. Calia anar a buscar la clau al conserge. Crec que amb això ja queden totalment qualificats alguns individus del públic local ...