diumenge, 21 de febrer del 2010

S'escapen els primers punts de La Sínia

Ahir dissabte el Sénior va deixar escapar els dos primers punts de la temporada a la pista de La Sínia ja que va empatar a tres amb el Botigues de Sitges, un resultat dolent per als dos equips. Repassem els resultats.

Sénior: CFS Molins 99 - AE Botigues de Sitges 3-3
Partit molt disputat on el Botigues va venir a tancar-se darrera amb una defensa molt ordenada i esperant sortir al contraatac aprofitant els errors locals. I la tàctica els va sortir bé ja que gràcies a dos errors del CFS Molins 99 la primer part va acabar 0-2, tot i que els nostres també havien tingut oportunitats per obrir el marcador però sense arribar a materialitzar-les.
A la segona part vam sortir a pel partit des del primer minut i gràcies a la constància i la paciència es va poder posar el 2-2 al marcador amb gols de Rubén. Però un nou error local va permetre avançar-se als visitants. Pocs minuts després el Botigues es va fer un gol en pròpia porta després d'un xut de Sergi.
En els darrers minuts els nostres van anar a per la victòria jugant de cinc, però l'expulsió de Sergi per doble amonestació va fer que l'últim minut i mig l'haguessim de jugar amb tres jugadors de camp, que van fer un gran últim esforç i gràcies a les intervencions de Víctor Sanmartin en aquest tram final es va arribar al final del partit amb l'empat a tres que no beneficia a cap dels dos equips.

Cadet (amistós): CFS Molins 99 - St. Joan At. Terrassa 6-3
Partit sense massa història, amb una primera part molt fluixa, però amb una segona on els nostres es van posar les piles i van fer cinc gols.
Van marcar Adrià Espanyol (2), Arnau Molins, Manel, Cristian i Marc.

Aleví A (amistós): CFS Molins 99 - CFS Esparraguera B 12-5
Partit amb dos cares que va començar amb un 5-0 gràcies a una excel.lent pressió local i a uns gols de pissarra per arribar al final de la primera part amb un 8-2 i on els nostres ja havíen començat a afluixar el ritme.
La segona part va ser més caòtica a causa de la pressió de l'Esparraguera i les entrades duríssimes dels jugadors d'aquest equip, que van descentrar als nostres. Tot i així, es van tenir més ocasions que el rival.
Els errors comesos han de servir per aprendre de l'experiència i veure que es pot plantar cara a qualsevol rival, a part de que s'ha de mantenir la concentració durant tot el partit.
Gols de Bernat (5), Quim (3), Miquel (3) i Óscar Q.

Aquesta jornada s'han suspès per pluja els partits del Juvenil Femení i l'Aleví C.