diumenge, 6 de juny del 2010

Cap de setmana frenètic: Esportíssim, Firabirra, Torneig a Cervelló (juvenil) i Torneig a Abrera (cadet)

Cap de setmana ple d'activitats pel CFS Molins99.
El divendres vam començar amb la FIRABIRRA, que ha durat tot el cap de setmana. Hi hem estat presents amb un stand a la Plaça de la Llibertat.
El dissabte, al poliesportiu de La Sínia, es va celebrar el tradicional torneig de futbol sala 4x4, organitzat pel nostre club, dins del marc de la festa de l'ESPORTÍSSIM. Hi van participar 18 equips, des de prebenjamí fins a infantil. La festa va ser un gran èxit i els nois i noies s'ho van passar molt bé.

> TORNEIG de CADETS a ABRERA:
El nostre equip CADET ha participat aquest diumenge al Torneig quadrangular d'Abrera. Hi participaven equips potents com el Marfil Santa Coloma, el Vicentí i l'Abrera. Els nostres han fet un paper molt digne i han quedat tercers, després de vèncer l'Abrera per 3-1, amb dos gols de l'Enric i un d'en Marc.

Els nostres cadets després de rebre la copa.

> TORNEIG TRIANGULAR de CERVELLÓ:
El nostre equip JUVENIL masculí s'ha proclamat Campió del Torneig de Cervelló per segon any consecutiu. Els nostres s'han imposat a la gran final, per un contundent 6-0, al Futsal Cervelló. El partit no ha tingut color i els nostres han escombrat de la pista als de Cervelló. Els gols de la final els han marcat: Àlex (3), Guillem (2) i Fran (1).
Amb un total de 9 gols, l'Àlex ha sigut el jugador més destacat del Torneig.

Els nostres juvenils, després de rebre la copa de guanyadors.