dissabte, 19 de juny del 2010

Importants ALDARULLS en el partit dels CADETS, aquesta tarda a Castellbisbal.


L'Estadi de Castellbisbal ha sigut l'escenari escollit per la Federació Catalana per disputar la Gran Final de la Copa Catalunya, entre els equips:

- Pares i entrenadors dels CADETS.

- CADETS reforçats per algun juvenil.

Com era d'esperar, el partit ha estat ple de jugades polèmiques i al final s'ha acabat amb un empat a 7. Quan faltaven 15 segons per acabar el partit, l'àrbitre ha assenyalat un polèmic penal a favor de l'equip dels pares i entrenadors. Els joves no s'ho han agafat massa bé i s'han originat uns greus aldarulls que només han pogut ser controlats gràcies a la presència de més de 100 antidisturbis. Al final s'ha pogut llançar el penal i en "Jose" Espanyol ha marcat el definitiu empat a 7. Després del partit els problemes han continuat als vestidors i l'equip dels més joves han impugnat l'acta perquè creien que l'àrbitre els hi havia estafat un parell de gols al seu favor. Ara haurà de ser el Comitè de Disciplina Esportiva qui revisi els fets i decideixi si la Final s'ha de jugar una altra vegada.

Els Cadets reforçats han format amb:
Adrià Espanyol, Arnau Cabedo, Cris Garcia, David Garcia, Adrià Casado, Marc Montaño, Adrià Soto, Sergio Martín, Xavi Santos, Arnau Molins (lesionat abans del partit) i Jordi Riera.
Els Entrenadors i pares han format amb:
Carles de Gelida, Victor G., Borja, Casado pare, Casado tiet, Germans Garcia, Montaño pare, Molins pare, Soto pare i Espanyol pare.
S'han vist importants duels:
- Pare i fill Espanyol s'han discutit diverses vegades. No han parat de xerrar i protestar.
- Els Casado veterans no han deixat que el Casado fill pogués avançar en llibertat i més d'una vegada li han fet menjar herba.
- Els cosins Garcia han fet anar de bòlid als germans Garcia.
- Violenta lluita entre pare i fill Montaño pel domini de la banda dreta.
- Els Soto no han arribat a les mans perquè en Victor Gonzàlez els ha separat.
- En Cabedo fill quasi se les té amb el Cabedo pare que estava d'espectador.
- En Riera fill, com que no es podia enfadar amb en Riera pare, no ha parat de provocar al seu tiet Soto.
- Els Molins han compartit lesió, el fill no ha pogut ni començar el partit i el pare no ha durat ni 10 minuts al camp, al lesionar-se després de rebre una duríssima entrada quan anava a marcar el primer gol del seu equip.
- El Carles de Gelida, que jugava de lateral dret, ha fet saltar pels aires al Xavi Santos i s'ha barallat amb el Sergio Martín.
- En Borja, que jugava a l'atac, ha trepitjat diverses vegades als defenses contraris.
Res més lluny de la veritat, ni un gram de violència, tots ens ho hem passat molt bé i esperem repetir-ho en properes ocasions.
Per cert, el partit s'ha jugat amb una autèntica pilota "JABULANI" (veure esquerra darrera foto) i s'ha jugat sense àrbitre !
Demà diumenge, el CADET juga el darrer partit de la temporada, a la FINAL del Torneig de Les Fonts de Terrassa. Molta sort !
CADETS (pares, fills, entrenadors i amics) sou fantàstics !
Visca el Molins99 i la seva gent !!!