diumenge, 20 de juny del 2010

Emotiu comiat del CARLES, entrenador del Cadet.

Aquest matí a Les Fonts de Terrassa, en Carles Oller, més conegut com a Carles de Gelida, ha tancat una etapa al nostre Club. Durant els darrers dos anys ha dirigit amb gran professionalitat el nostre equip Cadet. Tot l'equip l'ha obsequiat amb una samarreta signada per tots els cadets i amb una placa, on es podia llegir: " Al Carles, l'entrenador més cridaner que hem tingut mai. Volem que quedin gravades en aquesta placa les immillorables sensacions que hem viscut durant aquestes darreres dues temporades. Ens quedem amb les ganes i passió que has posat en tots i cadascun dels moments viscuts. Vagis on vagis, sempre seràs un dels nostres. L'equip Cadet del CFS Molins99, temporades 2008-10."
Que tinguis molta sort en les teves properes etapes.

Per altra banda, l'equip Cadet ha perdut per 7-3 la final del Torneig de Les Fonts de Terrassa, contra l'Ullastrell i s'ha hagut de conformar amb el 2n lloc.

Al final del partit, apart de la Copa del 2n lloc, tot l'equip ha estat obsequiat amb un clauer i un "aperitiu".

La Copa guanyada ha estat lliurada al Victor González (coentrenador), en senyal d'agraïment a tot el que ha donat a l'equip durant tota la temporada.
Al finalitzar la jornada, un cert aire de tristor ha envaït l'ambient. Tots som conscients de que serà difícil que l'equip de la foto es torni a repetir algun dia. Uns canvien de club, els altres de categoria, però ens queden els fantàstics moments viscuts tots plegats.
MOLTA SORT A TOTS I MOLT BON ESTIU !!!