diumenge, 3 de juny del 2012

El SÈNIOR "A" només empata a La Sínia contra el Mil.lènium i deixa escapar una oportunitat d'or per acostar-se a l'ascens

CFS MOLINS 99 - MIL.LÈNIUM VILADECANS: 6-6
El Sènior "A" no ha sabut mantenir el cap fred i ha deixat escapar una oportunitat d'or per ser més aprop de l'ascens. El Mallorca havia perdut a la seva pista contra el Sang Culé i això posava en safata de plata les aspiracions dels molinencs, però no hi ha hagut sort. La jornada d'aquest cap de setmana no es tancarà fins el proper dimarts, quan a les 21:15 juguin el Cervelló i el Montsant. El partit ha estat totalment dominat pels nostres, però s'han pagat molt car alguns errors defensius. Com diu la dita, "mentre hi ha vida hi ha esperança" i per això cal ser optimistes de cara a la darrera jornada, on els nostres juguen a la pista del Pla de Llobregat, el Mallorca juga a la pista del Montsant i el Cervelló juga a la pista del Casp. Si el Montsant guanyés els dos partits contra el Mallorca i el Cervelló i nosaltres guanyéssim a la pista del Pla del Llobregat, pujaríem directament, sino, caldrà esperar.
Final 1a part: 3-3.
Han jugat: Rafa, Ivan, Josep (1 gol), Àlex (2 gols), Ruben (1 gol), Jesús, Paco, Borja (1 gol), Isaac (1 gol) i Víctor G.
FORÇA MOLINS 99 !!!