diumenge, 17 de juny del 2012

L'ALEVÍ "A" perd als penals l'amistós de Corbera, després d'empatar el partit a 4

Els nostres alevins han jugat un amistós a Corbera.
Partit amistós avui del nostre Aleví "A" contra el FS Corbera. Un partit on hem pogut gaudir d'un bon futbol per part del dos equips. El Corbera, s'ha avançat en el marcador en dues ocacions en el transcurs de la primera part, però els nois de l'Uri han reaccionat amb un gol de l'Albert i un altre de l'Arturo, arribant al descans amb el resultat de 2-2. A la represa el Molins 99, amb un gol de l'Albert, ha fet el tercer (2-3). Després, en una jugada de mala sort, la pilota ha rebotat en un jugador dels nostres, aconseguint el Corbera l'empat. El partit ha seguit amb una intensitat molt alta i en una jugada de contraatac el Jaume ha fet el quart (3-4). Faltant un segon pel final, ens han fet el gol de l'empat (4-4). El desempat s'ha hagut de decidir als penals, on hem tingut mala sort i al final hem perdut el partit. Després del partit, el FS Corbera ens ha convidat a gaudir d'un recomfortant bany a la piscina municipal.