dissabte, 9 de juny de 2012

El SÈNIOR "A" guanya 0-2 a la pista del Pla de Llobregat i queda finalment QUART en la classificació del 3r grup de PREFERENT

Els nois d'en Víctor Medina, després del partit.
AJ PLA DE LLOBREGAT - CFS MOLINS99: 0-2
Les victòries del Mallorca Sansur i Cervelló fan impossible l'ascens directe del nostre Sènior "A", que ha fet els deures, guanyant 0-2 a la pista del Pla de Llobregat. El destí ha volgut que per segon any consecutiu, els molinencs s'hagin jugat l'ascens en la mateixa pista de l'Hospitalet. L'any passat, amb una grada plena de gom a gom, no va poder ser i aquest any, amb menys gent, tampoc. De totes maneres, el balanç del primer any a Preferent és molt positiu i ja és una gran fita el poder arribar a la darrera jornada amb aspiracions. De ben segur que a principi de temporada tothom hagués signat aquesta magnífica classificació. No ha pogut ser i ara haurem d'esperar que alguna extranya combinació, igual que l'any passat, ens dugui més amunt. Segur que de cara a la propera temporada haurem après dels errors i això ens farà ser més forts.
Avui també ha estat un dia especial pel JOAN BAQUÉS "COCO", que ha jugat el seu darrer partit oficial, perquè es retira, després de tota la seva vida al club. En Coco ha estat un dels millors jugadors i golejadors de la història del nostre club. A més de ser una persona de gran qualitat humana, sempre ha tingut un gran compromís amb la nostra entitat i l'esport de la nostra vila. Afortunadament no el perdrem, ja que seguirà vinculat al Molins99 com a membre de la Junta. MOLTA SORT COCO !
En Joan, un exemple per a tots.
El partit d'avui ha estat marcat per una gran defensa dels nostres i per un excel.lent partit del Víctor Sanmartín. Així com en la darrera jornada a La Sínia ens va fallar la defensa, avui ha estat la nostra principal arma, sobretot en la segona part, en que els locals pràcticament l'han jugada tota amb porter jugador.
L'únic gol de la primera part l'ha marcat l'Ivan, en el minut 8, a passada del Paco, culminant una excel.lent jugada d'equip. El definitiu 0-2 l'ha fet en Josep a manca de dos minuts per acabar el partit.
Han jugat: Víctor S., Jesús, Àlex, Ivan (1 gol), Josep (1 gol), Joan, Ruben, Isaac, Manolo, Paco, Borja i Víctor G. També hi eren en Rafa i en Toni.
MOLTES FELICITATS EQUIP !!!
FORÇA MOLINS 99 !!! Ens veiem la propera temporada.
Darrera crònica de l'Esparver.