dissabte, 1 de juny del 2013

La LAURA OLIVA i el SÈNIOR "A" protagonistes de l'acte de reconeixement als esportistes més destacats de la vila

Un merescut reconeixement pel Sènior "A"
En Xavier Oliva ha recollit el merescut reconeixement en nom de la Laura.

En un emotiu acte al pati de Ca n'Ametller, el CFS MOLINS 99 ha reconegut al SÈNIOR "A" i a la LAURA OLIVA com a esportistes més destacats del club durant la darrera temporada. Tots ells han rebut el reconeixement de mans de l'Alcalde, Joan Ramon Casals i del Regidor d'Esports, Xavi Paz. La Laura no ha pogut recollir el reconeixement i en el seu lloc ho ha fet el seu pare, Xavier Oliva.
MOLTES FELICITATS A TOTS ELLS !

Els reconeixements deien així:
"El CFS MOLINS 99 vol reconèixer a l’equip SÈNIOR “A” per la seva persistència, pel seu esforç continuat, per la seva esportivitsat, pels seus resultats esportius i perquè competint en el Grup 2 de Preferent, han assolit el CAMPIONAT i l'ascens a TERRITORIAL CATALANA, la màxima categoria de Catalunya."
"EL CFS MOLINS 99 vol reconèixer a la LAURA OLIVA i RIPOLL, com a jugadora més destacada del nostre club, per ser la primera en jugar a categoria Nacional i també per la seva qualitat humana, així com pel seu compromís envers la nostra entitat i l’esport de Molins de Rei. També li volem desitjar molts èxits en aquesta nova etapa que ha encetat fora del nostre club."