diumenge, 9 de juny del 2013

Malgrat la derrota 4-2 contra l'AE Esplugues, el CADET "A" acaba en un molt meritori 3r lloc.

CADET "A":
AE PENYA ESPLUGUES - CFS MOLINS 99: 4-2

Partit sense cap transcendència el jugat avui a Esplugues, entre el quart classificat i el nostre Cadet A, en el que abans del partit les posicions ja estaven definides.
El nostre equip no ha jugat un bon partit. Sense tensió, sense velocitat, moltes pilotes perdudes, no ha estat ni de bon tros l’equip que hem vist tota la segona volta. També s’ha notat la inactivitat de competició durant tants dies.
La primera part ha estat per oblidar, i amb dos errors, s’ha acabat amb 2-0. La segona part, l’equip ha millorat una mica la imatge, però amb un parcial de 3-2 (els nostres gols, Alex i Quim), el partit ha finalitzat amb un just 5-2 final.
El mal partit però, no desllueix una temporada que s’ha de qualificar de molt bona. Sobretot la tendència ascendent en molts aspectes del joc i també de resultats que ha tingut l’equip. Els que hem seguit l’equip cada setmana hem gaudit d’aquest grup i ens queda un gust de satisfacció.
Les coses s’estan fent bé, i amb jugadors com aquests el futur del club pinta bé.
Moltes felicitats i l’any vinent a tornar-hi!
Han jugat:
Porters: Marcel i Oscar
Jugadors: Ferran, Arnau, Luís, Alex (1 gol), Jordi, Berni, Oriol, Quim (1 gol) i Miqui