diumenge, 9 de juny del 2013

L'INFANTIL "B" tanca la temporada amb una victòria (5-2) davant el Gelida.

INFANTIL "B":
CFS MOLINS 99 - FS GELIDA INDUSTRIAL: 5-2
El nostre INFANTIL B, va jugar ahir dissabte el seu darrer partit de lliga al pavelló de La Sínia i ho va fer amb una victòria molt treballada davant el Gelida.

El partit va sert molt entretingut, amb un Gelida tancat al darrera, fet que ens permetia tenir el control de la pilota. En un principi els nostres no tenien massa fe en que podrien treure quelcom positiu, però a mesura que anaven passant els minuts, anaven arribant les ocasions de gol i amb això els molinencs anaven agafant confiança. En Jaume ha marcat el primer gol al minut 6, després d'una bonica jugada de tot l'equip. El Gelida seguia tancat al darrera i en una pèrdua de pilota nostra, ens han fet el gol de l'empat (1-1). El partit es complicava, però els nois del Sergi han seguit jugant molt bé i en el minut 20 en Jaume feia el 2-1, en una ràpida jugada de contraatac i amb aquest resultat s'arribaria al descans.
A la represa no han canviat gaire les coses, el Gelida defensant i el Molins controlant el partit, però amb un resultat una mica just i que ens feia patir a tots. Però finalment, en una jugada elaborada, fent la passada al segon pal, el Joan Arrieta ha fet el 3-1 i el partit es posava de cara pels molinencs. Amb els nervis més tranquils i el Gelida desconcentrat el Carlos ha fet el 4-1. Però un altra cop el contrari i aprofitant una errada ens feien  el 4-2. El Molins seguia dominant i finalment en una falta xutada pel Jaume, des de fora de l'àrea, s'aconseguia el definitiu 5-2, que feia justícia en el marcador.
Crec que val la pena felicitar a tos els jugadors de l'Infantil B pel seu bon comportament esportiu a la pista, malgrat les provocacions, insuls i faltes fetes pel contrari.
Moltes Felicitats, INFANTIL "B" !
Han jugat: David, Alex, Carlos (1 gol), Joan (1 gol), Jaume (3 gols), Javi, Ferran i Pau.