dilluns, 3 de juny del 2013

Malgrat que fa moltes setmanes que són CAMPIONS, el SÈNIOR "A" segueix competint a gran nivell. Avui ha empatat a dos contra el Pla de Llobregat.

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - AJ PLA DE LLOBREGAT: 2-2
El Sènior "A" segueix competint a gran nivell i lluita com si li anés en joc el Campionat, que ja fa moltes setmanes que va aconseguir. Avui al davant tenia l'AJ Pla de Llobregat que s'hi jugava molt. Si perdíen deien adéu al subcampionat que els hi donava l'ascens directe. Aquest empat encara els hi dona esperances per la darrera jornada. L'altre implicat en l'ascens directe és el Mil.lènium Viladecans. Jugadors d'aquestr equip han vingut a La Sínia per veure si el Pla perdia i així pujavem de categoria, com a Subcampions. Al final no han pogut celebrar l'ascens.
Davant del campió, el Pla ha vingut a tancar-se molt bé al darrera i a sortir ràpidament al contraatac. Als molinencs els hi ha costat penetrar a l'ordenada defensa visitant i per això el marcador ha sigut tan curt. Els visitants s'han avançat en el marcador i en Ruben ha fet l'1-1 abans del descans. A la segona part, el plantejament del Pla era el mateix, forts al darrera i ràpids en el contraatac. En una jugada assajada de falta, en Paco ha desfet l'igualada, marcant el 2-1. En aquesta segona part, l'àrbitre ha expulsat a l'entrenador visitant, per protestar i a l'Alfonso i al nº4 del Pla. Sobre aquest jugador, només volia dir que potser ja va essent hora de que el seu club es plantegi el convidar-lo a que marxi. No pot ser que actituds com la seva embrutin el bon nom de la seva entitat i de l'esport en general.
Destaquem el molt bon comportament de l'Alfonso davant l'agressió rebuda. Aquest comportament exemplar de l'Alfonso ha servit de lliçó als nostres joves esportistes que eren a La Sínia.
També fem esment especial al Borja, en el seu darrer partit a La Sínia, com a jugador del nostre Sènior "A". Com ja es va fer públic fa unes setmanes, en Borja ens deixa per fer d'entrenador en un altre club. MOLTA SORT BORJA ! El CFS MOLINS 99 sempre serà casa teva.
Han jugat: Josep R., Alfonso, Ruben (1 gol), Isaac, Paco (1 gol), Borja, Ivan, Jesús, Agus, Fran i David.
Crònica de l'Onofre Esmunyit.