diumenge, 16 de desembre del 2012

CADET-JUVENIL Femení: derrota davant el millor equip del grup

CADET-JUVENIL Femení:
CFS MOLINS 99 - A.E. PENYA ESPLUGUES: 0-7
Bones sensacions, encara que mal resultat final avui a la Sínia. Les noies del Cadet-Juvenil Femeni han estat molt intenses i ficades en el partit, però al final la superioritat de les rivals s’ha acabat imposant.
Cal dir que aquest equip, el Penya Esplugues, té entre les seves files a 4 jugadores fixes, de la Selecció Catalana Sub-17. Però això no els ha importat a les jugadores d’en Borja, que han jugat molt bé la primera part del partit, fent suar de valent a les rivals i encaixant solament 1 gol durant tot el primer temps.
En la segona part les nostres han encaixat ràpid 2 gols a l’inici del joc, i aquest fet junt amb el cansament acumulat degut a la intensitat demostrada en el primer temps, ha pesat en el desenvolupament del partit.
Realment el resultat final de 0 a 7; no reflecteix la lluita i les ganes que les nostres jugadores hi ha posat avui i creiem que hagués estat més just que el CFS MOLINS 99 hagués anotat almenys un gol, però no ha pogut ser.
En definitiva, el rival d’avui juga una altre lliga i el nostre equip ha de competir amb un conjunt d’equips que juguem per a uns altres objectius. Ara bé, si seguim amb les ganes i la lluita dels 2 darrers partits, de ben segur que els resultats començaran a arribar ben aviat.
Molts ànims noies, FORÇA CADET-JUVENIL !!!
Han Jugat: Aina (Portera), Clara, Iraima, Jessica i Laura Oliva (5 inicial), Valeria, Anna, Isa i Júlia