SÈNIOR "A": El LÍDER no afluixa i es desfà (7-3) d'un molt combatiu Castellví.

Aquest equip pot fer història
SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - CFS CASTELLVÍ: 7-3
El Sènior "A" molinenc acabarà l'any liderant el Grup 2 de Preferent i amb tot a favor per començar un any que pot ser històric per l'equip i pel club.
El partit ha començat amb un Castellví molt tancat al darrera cedint-nos la pilota i sortint molt perillosament al contraatac. En 5' ja guanyavem 2 a 0 amb gols de l'Ivan al segon pal i Sergi de xut de fora de l'àrea. Continuavem tenint molta possessió i moltes ocasions però el seu porter ho aturava gairebé tot, en una contra han escurçat distancies col·locant el 2 a 1 al marcador. Hem trigat 2 minuts en fer el 3 a 1, mitjançant el Sergi i en 4 minuts ens empataven a 3 gols. Ja quan quedaven 2 minuts per arribar al descans Paco ha tornat a avançar al Molins en el marcador, situant el 4 a 3.
La segona part ha estat molt més controlada, hem tingut la possessió de la pilota i hem intentat evitar els contraatacs del Castellví, ho hem aconseguit, als 5 minuts Fran marca un gol des de fora de l'àrea per l'esquadra fent impossible la parada del porter visitant que continuava parant i parant. Dos minuts més tard l'Ivan marcava el 6 a 3, i quan quedaven poc més de 3 minuts el Sergi tancava el marcador amb el seu tercer gol, establint el 7 a 3 definitiu.
Han jugat: Josep; Sergi (3 gols); Ivan (2 gols) Pepo; Fran (1 gol); Rubén; Àlex; Jesús; Paco (1 gol); Isaac; Borja; i Alfonso.