diumenge, 2 de desembre del 2012

INFANTIL "A": victòria (6-2) davant el Castelldefels que serveix per seguir escalant posicions.

INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99 - EFS CASTELLDEFELS: 6-2
Partit que a priori tenia que ser fàcil i malgrat l’aparença del resultat, el Castelldefels va aguantar molt bé la pressió tota la primera part, arribant al descans amb un ajustat (2-0).
A la represa, es va millorar pel que fa el marcador, donant més tranquil·litat per intentar aconseguir la victòria final. Però no es va millorar en l'estil de joc, que des del començament del partit no era brillant, ja que els jugadors no estaven ben posicionats sobre la pista i jugaven molt individualment, fent poques jugades col·lectives. Aquest fet va repercutir en un joc poc brillant i efectiu.
Al final els nois de l’Àlex van aconseguir una important victòria que ens permet escalar posicions en la classificació general.
Moltes felicitats “Equip” i a seguir lluitant.
Van jugar: Ferran, Víctor (2 gols), David (2 gols), Joan F. (1 gol), Joan P., Eric (1 gol), Gerard (1 gol), Guillem, Albert i Jaume.