diumenge, 2 de desembre del 2012

CADET "A": Victòria ajustada (4-5) a Castelldefels.

CADET "A":
EFS CASTELLDEFELS - CFS MOLINS 99: 4-5

Aquest matí, el Molins 99 jugava a la pista del EFS Castelldefels, un equip situat a la part de baix de la classificació, en una pista molt difícil de jugar, molt freda i molt relliscosa.
A l’inici s’ha vist el nostre equip molt endollat, amb molta pressió a l’equip visitant, que gairebé no aconseguia passar de la seva pista.
Fruit d’aquesta intensitat, en el minut 10, els nois del Ruben ja guanyaven 0-2 (Oriol, minut 3 i Arnau M, minut 8), i tot semblava que es veuria una golejada.
Però com comença a ser habitual aquesta temporada, s’han perdonat ocasions, la intensitat i ganes han baixat, i hem deixat entrar a l’equip rival al partit, que abans del descans, i amb dos minuts, han aconseguit empatar.
A la segona part, el Molins 99 ho ha tornat a intentar i ha tornat a dominar, posant-nos altra vegada pel davant (Quim, minut 8). Però inexplicablement, i amb dos errors defensius, l’equip local s’ha posat pel davant (4-3).
Però aquesta vegada, els nostres han sabut tornar al partit, s’ha passat a dominar, a tenir paciència, a intentar fer passades fàcils, i s’ha girat el resultat (Alex, minut 16 i Oriol minut 19), per acabar amb el 4-5 final.
Important victòria aconseguida en un partit molt incòmode. En els darrers partits, el Cadet A no s’acaba de trobar a la pista. Es veuen moments de bon joc, però es fa difícil veure-hi continuïtat. Aquest triomf ha de servir perque aquest equip guanyi en confiança i cregui en les seves possibilitats que són moltes, ja que de moment no s’ha vist cap equip que sigui superior al nostre.
Han jugat: Marcel, Arnau J., Oriol (2), Alex (1), Jordi (equip inicial), Bernat, Miqui, Quim (1), Arnau M. (1), Oscar.