dissabte, 1 de desembre del 2012

Cap amunt ! El SÈNIOR "A" segueix fort i guanya 5-1 l'AE Penya Esplugues

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - AE PENYA ESPLUGUES: 5-1
El Sénior A ha tornat a demostrar avui que és un equip molt seriós i que sap estar sobre el camp. Ha jugat un bon partit contra el Penya Esplugues i ha fet la sensació que tenia el matx controlat en tot moment. Una bona pressió sobre el rival i la paciència i l'el.laboració de les jugades quan tenia la possessió de la pilota han estat les claus per obtenir una victòria que manté els jugadors de Jorge Rubio en els primers llocs de la classificació.
Després d'uns quants minuts de tempteig, en Sergi ha obert el marcador amb un fort xut amb la dreta. Pocs minus després en Paco ha fet el 2-0 i pocs minuts abans del descans en Rubén ha anotat el 3-0 després d'una magnífica jugada col.lectiva.
A la represa el Penya Esplugues ha sorprès amb un gol en el primer minut en xutar una falta que ha passat entre la barrera. Aquests han estat els únics moments de dubte per als nostres, però passats dos o tres minuts, han tornat a fer-se amb el control del partit i quan en Borja ha anotat el 4-1 l'encontre ha quedat pràcticament sentenciat. El Penya Esplugues no podia fer ocasions clares i els nostres seguien amb una pressió insistent gràcies al bon estat de forma i a les ràpides rotacions que imprimeix en Jorge Rubio a la banqueta.
El Penya Esplugues ha intentat jugar de cinc en els darrers minuts, però els nostres no han abaixat la guàrdia en cap moment i en Pepo ha pogut anotar el definitiu 5-1.
Un bon partit, en definitiva, que ha fet entrar en calor al públic de La Sínia en una tarda força freda.
Han jugat: Alfonso, Víctor, Fran, Sergi (1), Pepo (1), Ivan, Borja (1), Jesús, Isaac, Ruben (1), Paco (1) i Àlex.