dissabte, 11 de desembre del 2010

Victòries del Sènior "B", Juvenil, Infantil "A", Aleví "A" i Aleví "D"; empat del Sènior "A" i derrotes del Cadet "A", Aleví "B", Aleví "C" i Benjamí.

En Victor Medina donant instruccions als seus jugadors en un temps mort.

> SÈNIOR "A": FS Casserres - CFS Molins99 - 6-6
Partit amb moltes alternatives el d'aquesta tarda a Casserres que ha acabat amb un empat amb sabor a derrota per als nostres.
Les coses han començat bé, el CFS Molins 99 ha sortit molt seriós, ben posicionat a sobre la pista i pressionant la sortida de pilota del rival. Fruit d'aquest bon joc han arribat els dos primers gols, marcats per en Pepo. El partit estava encarrilat. Quan quedaven pocs minuts per acabar la segona part, el nostre porter Rafa ha estat expulsat per una entrada a destemps. Tot i això, mentre jugava amb superioritat el Casserres ha concedit un doble penal i Paco no ha desaprofitat l'ocasió per posar el 0-3 al marcador. Acte seguit, però, el Casserres, que encara jugava amb un jugador més, ha fet el 1-3 amb el que s'ha arribat al descans.
A la segona part, han aparegut els fantasmes de principi de temporada i en el primer minut el Casserres ha fet el 2-3. Amb un ambient molt escalfat per un públic força impresentable que ha donat una trista imatge de Casserres, els locals han fet el 3-3 al cap de poc. Als nostres els ha costat molt abstreure's de la pressió ambiental, han fallat alguns gols i fins i tot un penal i l'equip local ha aprofitat les badades del CFS Molins 99 per fer dos gols més (5-3). La reacció molinenca ha arribat a falta de quatre minuts, quan Víctor Medina ha ordenat als seus jugar de cinc. Un darrera l'altre han anat caient tres gols fins a posar el 5-6 al marcador a falta d'un minut. El partit semblava guanyat, només calia defendre amb intensitat, però a falta de catorze segons el Casserres, jugant de cinc, ha fet el 6-6 definitiu. El resultat no és bo per als nostres interessos ja que els dos equips que van líders han guanyat els seus partits.
Ara cal refer-se de la pèrdua d'aquests dos punts i assegurar la victòria en el darrer partit de l'any el proper dissabte contra el Montbui a La Sínia.

> SÈNIOR "B": Guardiolenca - CFS Molins99 - 1-2
ESTRATÈGIA I PATIMENT:
Aquestes són les dues paraules que resumeixen el que ha estat el partit del nostre Sénior B. Els d'en Sergi han guanyat per la mínima al difícil camp de la Guardiolenca i segueixen aspirant a tot. El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. En la primera part el CFS Molins 99 ha sortit molt endollat i sobretot molt concentrat en defensa. L'equip ha mantingut l'ordre que en altres ocasions li havia mancat i sobretot ha tingut més paciència que mai. Les ocasions del nostre equip han anat arribant però el gol s'ha resistit. Ha estat el capità de l'equip, el Carles (14), que en jugada de córner ha fet el primer gol, amb un xut ras i potent, marca de la casa. El partit continuava igual, el Molins99 molt ben plantat al camp i l'equip rival ficant boles al mig però sense gaire éxit. Els nostres joves han continuat amb el seu joc i així, en una altra jugada de córner en Jordi Busom (9) ha fet el segon gol del nostre equip. La veritat és que el Molins99 en aquesta jugada ha tingut una mica de fortuna perquè el xut no era especialment potent, però el Jordi Sánchez (6) s'ha obert de cames deixant passar la pilota i ha despistat el porter. La Guardiolenca ha tingut una ocasió clara a la segona part però han errat en el xut. La segona part no ha estat gens plàcida i s'ha patit molt. L'equip no ha sortit tan concentrat i amb massa ansietat de fer el tercer gol per acabar la feina. Els primers 5 minuts han estat un allau d'ocasions, han forçat dos o tres córners seguits que han posat el Molins99 contra les cordes. Malgrat tot el Molins99 ha disposat també de moltes ocasions, fins i tot d'un xut potentíssim amb efecte cap a fora de l'Àlex Agudo (5) que ha impactat en tota la creueta. L'equip rival ha pogut retallar distàncies de penal. Tot i així, l'equip no s'ha posat gaire nerviós i ha començat a tocar una mica més. Quan faltaven segons la Guardiolenca ha tingut una ocasió claríssima que per sort no l'han marcada. Així doncs, VICTÒRIA IMPORTANTÍSSIMA del Sènior B que segueix la lluita amb el líder.
- Golejadors: Carles (14).- 1 gol.
Jordi Busom (9).- 1 gol.
- Han jugat: Josep (p) (13); Fran (3); Àlex (5); J. Sánchez (6); J. Busom (9); Aniol (10); Carles (14); Guillem (15).

> JUVENIL MASC.: IES Montserrat - CFS Molins99 - 2-5
Partit molt seriós del nostre juvenil, que ha jugat aquest matí de diumenge a les instal.lacions de La Caixa, al peu del Tibidabo. A destacar el debut dels cadets Marc Antoni i Arnau Molins, que han fet un gran partit. El partit ha estat dominat des de l'inici pels nostres nois, entrenats avui per en Borja. La primera part ha acabat en empat a dos, però nosaltres hem tingut moltes més oportunitats que el contrari. Al minut 5 ens han marcat l'1-0 en un contraatac, però quatre minuts més tard, en Sergio ha marcat l'empat a un. Dominant el partit, al minut 18 ha arribat l'1-2 que ha marcat l'Adrià Espanyol. L'alegria ha durat poc perquè un minut més tard ens han empatat a dos. La segona part l'hem començada decidits a emportar-nos el partit, però el porter local ho aturava tot. El domini era bastant clar i tot feia pensar que el gol arribaria tard o d'hora, però al minut cinc ha arribat l'expulsió rigurosa del Sergio per doble targeta groga i tot feia pensar que podríem perdre la concentració que fins aquell moment havíem tingut. En aquest moment de superioritat el Montserrat ha jugat de cinc, però la nostra defensa numantina ha impedit l'esperat gol dels locals. A partir d'aquest moment encara hem jugat millor a futbol sala i fruit d'aquest bon joc, al minut 20 ha arribat el merescut 2-3, fet una altra vegada per l'Adrià Espanyol. Un parell de minuts més tard ha arribat el gol de la tranquilitat (2-4), marcat per l'Arnau Molins, després d'una jugada d'equip. Un minut abans d'acabar el partit, l'Enric Moya ha arrodonit el marcador fent el definitiu 2-5.
Han jugat: Adrià Gonzàlez (p), Sergio (1 gol), Enric (1 gol), Jordi, David, Cristian, Adrià Espanyol (2 gols), Arnau Molins (1 gol), Ferran i Marc Antoni.
> CADET "A": Centre Sant Feliu - CFS Molins99 - 2-1
Segona derrota consecutiva, per la mínima, dels nostres cadets. Aquesta tarda a l'Hospitalet, els nostres hi han posat el joc i el rival la sort. Domini aclaparador dels molinencs que no han estat massa encertats de cara a porteria. A la primera part hem dominat molt però no hem sabut xutar entre els tres pals. Al minut 8, en una errada defensiva ens han marcat l'1-0 i així ha acabat la primera part. A la segona, el nostre domini ha estat encara més asfixiant, però no hem estat massa afortunats davant la porteria del Centre Sant Feliu. Faltant cinc minuts per acabar el partit i jugant de cinc, ens han marcat el 2-0 en una jugada desgraciada, però ràpidament l'Arnau Molins ha marcat el 2-1, posant emoció al marcador. En les tres darrers minuts, encara hem tingut tres clares oportunitats per empatar i fins i tot donar la volta al marcador, però no hem tingut l'encert necessari.
Han jugat: Javi (p), Marc Antoni, Arnau Molins (1 gol), Raul, Arnau Cabedo, Marc Montaño, Manel, Alejandro i Jordi (p).

> CADET "B": Virsa - CFS Molins99 -

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - CET 10 "B" - 2-0
El rival d’avui a la Sínia, el CET-10, ha practicat un molt bon joc de futbol sala. Malgrat això els nostres han fet un bon partit i al final ens hem endut la victòria.
No ha estat fins al minut 8 de la primera, que hem fet el primer xut més o menys ben dirigit fruit d’una combinació Arnau-Ferran. Uns minuts abans, en un xut llunyà, el CET10 ha fet un pal amb el nostre porter sobrepassat.
Ells han muntat una bona defensa en rombe a mitja pista, que feia difícil al nostre infantil poder passar. Però el Molins ha tingut paciència i no ha afluixat en cap moment. Fruit d’això en el minut 15 en un xut directe de falta, l’Arnau Muñoz, ha anotat l’1-0. Vuit minuts més tard, en el 23, en una jugada de combinació l’Òscar Quesada ha marcat el 2-0.
A la segona part el CET10 ha seguit defensant a mitja pista i el Molins atacant amb paciència. En defensa els nostres pressionaven la seva sortida de la pilota, però gràcies al bon joc, el CET10 ha sabut superar unes quantes ocasions aquesta pressió, creant contraatacs amb molta velocitat. Cal destacar en aquesta fase, la velocitat amb la que també els nostres jugadors es replegaven, impedint les rematades del contrari. Tot i això el CET 10 han disposat de 4 o 5 arribades clares, una d’elles al pal. El Molins ha tingut també les seves ocasions en atac. Al minut 9, una combinació Laura, Junoy i Jordi ha acabat al travesser, i 5 minuts més tard, al 14, l’Arnau Muñoz ha fet un xut de lluny que ha sortit fora per molt poc.
A partir del minut 20 el CET 10 ha jugat de 5, però hi ha pocs equips que tinguin jugadors que corrin tant com els nostres, que han sabut contrarrestar bé aquesta superioritat en el camp. El marcador ja no s’ha mogut, i el partit ha acabat amb una victòria molt treballada davant d’un equip amb grans fonaments tècnics.
Han jugat Marcel Figueras, Bernat Hernández, Ferran Pellicer, Jordi Lucas i Laura Oliva (5 inicial), Oriol Monclús, Arnau Muñoz, Miquel Navarro, Òscar Quesada, Òscar Bonilla i Arnau Junoy
Han fet els Gols: Arnau M.(1), Òscar Q.(1).

> INFANTIL "B": FS Ripollet - CFS Molins99 - 5-3

> ALEVÍ "A": Maristes Sants-Les Corts - CFS Molins99 - 2-11
Gols: Joan Pitarque (3), Carles (3), Ferran (2), Joan Fradera (2), Joan Arrieta (1).

> ALEVÍ "B" : EFS Blanc i Blava Despí "A" - CFS Molins99 - 13-0

> ALEVÍ "C": Verge del Roser - CFS Molins99 - 6-2
Gols: Laura y Aina

> ALEVÍ "D": Col.legi Nazaret - CFS Molins99 - 4-10
Partit a la pista d'un col·legi d'Esplugues, de mesures més que reduïdes i anti-reglamentàries (aproximadament, 30x15 com a màxim). Hem començat guanyant 0-1 amb una bona triangulació entre el Ferran, l'Eric i l'Arturo, que és qui finalment ha marcat. Però, en 2 errors defensius, ens hem despistat i ens han remuntat 2-1, que és el resultat amb que acabava el 1er quart. Ens costava molt defensar fort, de manera que l'equip contrari s'emportava tots els rebots. Durant el segon quart s'ha igualat el partit, ja que hem empatat 2-2 i després 3-3 amb gols de l'Arnau. Hem marxat a la mitja part amb aquest resultat, sense acabar de defensar amb la intensitat que hauríem de tenir. A la mitja part, els jugadors han rebut instruccions del seu entrenador, qui els ha dit que havien d'anar més fort a per la pilota, no entrar de cop als rivals i no deixar-los xutar sols, a més de recordar-los la disposició tàctica general. Sembla que ha funcionat i s'han posat les piles perquè, a banda dels 7 gols que han marcat els següents 16 minuts, la defensa ha tingut una tensió impressionant, no deixant cap opció a l'equip contrari. És així com al tercer quart no ens han marcat cap gol i nosaltres n'hem fet dos més, deixant el partit obert abans de començar el darrer quart (3-5). Durant els 6 minuts d'aquest últim quart, hem marcat 5 gols més, que deixaven un 3-10, que sentenciava el partit. Faltant 3 minuts, ens han marcat el gol que tancava el partit, el 4-10, la qual cosa vol dir que hem estat 17 minuts sense encaixar cap gol. Moltes felicitats a l'equip, que ha sabut refer-se del resultat inicial i després ha donat el màxim per a aconseguir guanyar el partit amb un bon joc i una encara millor defensa.
Gols d'Arturo (3), Arnau (3), Eric (2), Roger (1), Pau (1)
- 1er quart: 2-1 (2-1)
- 2on quart: 1-2 (3-3)
- 3er quart: 0-2 (3-5)
- 4rt quart: 1-5 (4-10)

> BENJAMÍ: Futsal Cervelló - CFS Molins99 - 9-1
Partit extrany del nostre benjamí, que no estava suficientment concentrat per posar en pràctica coses que saben perquè s'han practicat bastants cops, com la col·locació en la sortida de la pilota de porteria i de banda, així com en alguns conceptes defensius. Tot i així no tot han sigut notes negatives, ja que al segon i tercer quart hem jugat molt millor, fet que es reflecteix al marcador. Al primer quart hem encaixat 3 gols molt de pressa i ens costava arribar a porteria. Al segon quart, en canvi, tot i rebre 2 gols finals de contraatac, hem tingut molta més possessió de pilota, gairebé sempre en camp contrari i amb ocasions per marcar més gols, i hem defensat molt bé. La mitja part ha acabat amb un 5 a 0. El tercer quart l'hem defensat una mica millor que el primer però una mica pitjor que el tercer, i tot i així no hem encaixat cap gol. En canvi sí que ho ha fet el Futsal Cervelló quan l'Àlex Martínez, en un contraatac, marcava sol contra el porter. Això feia que el tercer quart acabés amb victòria (0-1, total de 5-1). Al final, a la darrera part, ens hem desinflat i ens han marcat 4 gols més, i tot i tenir algunes ocasions, el marcador ha quedat així (9-1). Tot i la derrota, en alguns trams del partit s'ha pogut veure que l'equip es passa la pilota, fa un bon contraatac i fins i tot que defensa amb seguretat. Esperem que amb el temps poguem millorar i aguantem aquest ritme tot el partit!
-1er quart: 3-0 (3-0)
- 2on quart: 2-0 (5-0)
- 3er quart: 0-1 (5-1)
- 4rt quart: 4-0 (9-1), gol de l'Àlex Martínez