dissabte, 18 de desembre del 2010

Els SÈNIORS guanyen i segueixen aspirant a tot. De la resta d'equips només guanya l'ALEVÍ "B".

L'ALEVÍ "B" jugant el seu partit contra el Monistrol.

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - CFS Montbuí - 8-4
El nostre vaixell insígnia jugava avui contra un equip molt fort a casa seva, però que perd pistonada quan juga fora. El Montbui és un equip que si arriba cap el final del partit amb un marcador molt ajustat et pot causar problemes. Per això la millor solució en aquests cassos és posar-se pel davant el més aviat possible i anar tranquils durant tot el partit.
El partit no podia haver començat més malament perquè al minut 6 de la primera part ja perdíem per 0-1. Però això només ha estat un miratge i un minut més tard, en Paco ha posat l'empat 1-1 al marcador després d'un xut molt ajustat. Els nostres dominaven clarament el partit i al minut 10, una altra vegada en Paco posava als molinencs per davant del marcador (2-1), en una jugada d'estratègia en el llançament d'una falta. Per acabar d'arrodonir el bon joc de la primera part, en Manolo ha marcat el tranquilitzador 3-1, just abans d'acabar el primer període.
A la segona part, el Montbuí ha començat a ser més agressiu i ha posat a prova al nostre porter en un parell de vegades. Però al minut 2, en Pepo ha posat el 4-1 al marcador, després d'una gran jugada d'equip i una excel.lent passada d'en Sergi. El Montbuí semblava mort, però han seguit lluitant i han marcat el 4-2 al minut 4. A partir d'aquest moment, els molinencs han començat a fer un gran joc i a tenir moltes ocasions de gol. Al minut 7, en Jorge ha marcat el 5-2, en una jugada des de l'esquerra i al minut 9, en Ruben ha fet el 6-2, a passada d'en Sergi. El Montbui jugava de cinc i ha escurçat distàncies, marcant el 6-3 en el minut 12. Amb el contrari jugant de cinc, en Rafa ha tingut un parell d'ocasions de marcar a porteria buida. Amb un Montbui desesperat pel bon joc molinenc, en Sergi ha marcat el 7-3 en el minut 14, després d'una passada d'en Borja i un parell de minuts més tard, era el propi Borja qui feia el darrer gol local, posant el marcador en un 8-3. Finalment, des dels 10 metres, era l'equip de l'Anoia el qui tancava el marcador fent el definitiu 8-4. En definitiva, molt bon partit el que s'ha vist aquesta freda tarda de dissabte a La Sínia, sobretot a la segona part, on els espectadors hem pogut disfrutar d'allò més.
Cal destacar la gran animació del partit que han fet, des de la "grada jove", els nois de l'Infantil, que no han parat d'animar als nostres sèniors. Moltes felicitats a tot aquest grup de nois.
- Han jugat: Victor G., Rafa, Jorge (1 gol), Pepo (1 gol), Borja (1 gol), Ruben (1 gol), Paco (2 gols), Sergi (1 gol), Jesús i Manolo (1 gol).

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - Palson Collbató - 7-2
Contra el quart classificat i amb només 7 jugadors, es podria pensar que el Sènior "B" podria tenir problemes, però res més lluny de la realitat. Una vegada més, aquests nois han demostrat que tenen un gran potencial i que ni un equip "superdefensiu" els hi pot crear problemes. Al principi tothom pensava que avui costaria molt guanyar el partit, perquè com acostuma a fer el Palson, basen la seva tàctica en un fort joc defensiu. De fet han sigut els de Collbató que s'han avançat al marcador, al minut 10 de la primera part, en una jugada desafortunada dintre de l'àrea molinenca. No ha estat fins al minut 18, que en Guillem ha fet l'empat a un, amb un gran xut des de fora de l'àrea. En Fran ha trencat la numantina defensa del Collbaté i ha marcat el 2-1, en le minut 19. Els del Palson han marcat l'empat a dos en el minut 24 i poc abans d'acabar la primera part, l'Àlex ha desfet el darrer empat del partit amb un gol marca de la casa. Amb victòria mínima per 3-2 ha acabat la primera part. La segona ha sigut un passeig pels nostres, que si no han marcat més gols ha sigut perquè els pals, la manca de punteria i el porter contrari ho han impedit. En el minut 6, en Carles ha fet el seu primer gol de la tarda (4-2). Un minut més tard, l'Àlex ha marcat el 5-2. El Collbató, tot i ser el quart classificat, estava posant molt poca resistència als nostres, que s'han atipat de xutar a la seva porteria. En Carles ha tancat el festival amb dos gols més, marca de la casa i deixant el marcador en un clar 7-2.
- Han jugat: Josep, Carles (3 gols), Guillem (1 gol), Fran (1 gol), Jordi Sanchez, Jordi Busom i Àlex (2 gols).

> JUVENIL: CFS Molins99 - FS Sant Just - 1-3.
Partit on tot i la derrota els nois del juvenil van donar la cara, i es van esforçar de valent per intentar remontar-lo, però la sort i la punteria no van acompanyar. Els gols del St.Just van arribar bastant seguits, tant el segon com el tercer per errors dels jugadors del Molins, que no es poden permetre fer, ja que com s'ha vist costen derrotes... Tot i això, després d'un temps mort, els juvenils es van posar les piles i van portar el timó del partit. Fins la segona part no va arribar el gol d'en Christian, en una mena de passada-xut que en Jordi va deixar passar i va acabar en gol. Van haver-hi moltes ocasions però el gol no va arribar, tot i jugar de cinc. Sincerament crec que no vam merèixer la derrota ja que vam tenir gairabé durant tot el partit la possessió de la pilota. Ànims pels juvenils i a treballar de valent.

> CADET "A": FS S. Andreu de la B. - CFS Molins99 - 6-2
Important desfeta del nostre cadet que ha perdut el seu tercer partit consecutiu i s'allunya dels primers llocs de la classificació. Ens hauríem de remuntar a moltes setmanes enrera per trobar un partit tan dolent com el d'avui. Pràcticament no ha sortit res.
La primera part ha acabat amb un enganyós 2-2, perquè la veritat és que el Sant Andreu ha tingut més clares oportunitats que nosaltres per haver-se anat al descans amb més gols d'avantatge. Els nostres gols els han marcat en Manel (1-1) i en Marc Montaño (2-2). Si havent fet una primera part molt dolenta anàvem empatats, tot feia pensar que jugant una mica bé ens podíem emportar el partit. La realitat ha sigut que la segona part encara ha estat pitjor i ens han clavat 4 gols més i nosaltres no n'hem fet cap. Avui no ens ha sortit bé ni el jugar de cinc. En definitiva, un partit per treure alguna lliçó i oblidar-lo ràpidament.
- Han jugat: Javi, Jordi, Arnau Cabedo, Arnau Molins, Marc Antoni, Marc Montaño (1 gol), Manel (1 gol), Alejandro, Raul i Isaac.

> CADET "B": CFS Molins99 - FS Corbera - 1-5

> INFANTIL "A": DMS Sarrià - CFS Molins99 - 14-1
Amb el resultat que surt al marcador final, sembla que els comentaris sobren i que no hi ha excuses possibles. Sembla a més que el nostre Infantil "A" hagi fet un partit molt dolent, però això no ha estat així.
Els nostres han intentat pressió a la sortida del DMS, han provat també fer la defensa a mitja pista, i fins i tot una variant pressionant d’aquesta última, però res ha estat suficient davant del joc del DMS.
La sortida del DMS ha esta un vendaval de joc a un ritme de gol cada 2 minuts. En el 15 de la primera part ja anàvem 7 a 0. En aquest punt s’ha demanat un temps mort amb el que hem provat de muntar una defensa a mitja pista; que ha donat un bon resultat ja que des d’aquest moment el DMS no ha tornat a marcar i nosaltres hem pogut marcar per mitjà de l’Arnau Junoy.
En la segona, el Molins 99 ha sortit amb la mateixa defensa i ha pogut aguantar bé fins a la meitat d’aquesta segona part. La veritat es que els nostres no han perdut la moral en cap moment i que han seguit jugant amb la mateixa intensitat, però a partir del minut 10 el DMS ha marcat els altres 7 gols, pràcticament seguits també cada 2 minuts.
Encara que no ha de servir de excusa aquest equip del DMS ha demostrat que està per sobre del nivell mitjà de la categoria i que probablement no tindrà problemes per pujar de categoria, ja que està guanyant els seus partits per golejades i encara no ha perdut cap punt.

Han jugat: Marcel Figueras, Arnau Muñoz, Miquel Navarro, Bernat Hernández i Ferran Pellicer, (5 inicial), Oriol Monclús, Jordi Lucas, Laura, Òscar Quesada, Òscar Bonilla i Arnau Junoy
Ha fet el Gol: Arnau Junoy.(1).

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - CFS Martorelles - 3-7

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Unió Mollet - 2-3

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - Futsal Monistrol - 8-4
RETROBAMENT AMB LA VICTORIA.
Els nostres han fet un partit amb molt bona defensa i han posat moltes ganes. La primera part ha sigut dominada pel Molins, han sigut superiors en tot moment. Hi han hagut moltes jugades davant la porteria que no acabaven d'entrar. La segona part ens han fet patir una mica. Quan el marcador s'havia posat 5-4, ens va semblar que ja ho teníem tot fet ,pero els nostres es van posar les piles i van seguir fent un joc que ens va fer disfrutar des de la grada. Moltes Felicitats, a seguir així, endavant Alevi "B" Molins 99.
- Han jugat: Alex Moreno (1 gol), Albert Pagés (3 gols), Pau (2 gols), David (1 gol), Nil (1 gol), Alex Marin(porter),Victor, Ferran, Javi i Jaume.

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - Futsal Cervelló - 3-4

> BENJAMÍ: CFS Molins99 - EFS Blanc i Blava Despí - 0-5