dilluns, 3 de desembre del 2012

CADET-JUVENIL FEMENÍ: malgrat la derrota per 7-2, s'ha notat una notable millora en el joc.

CADET-JUVENIL Femení:
FS CORBERA - CFS MOLINS 99: 7-2
El nostre cadet–juvenil femení ha tingut una millora en l’actitud i en el joc, encara que ha sofert una nova derrota. El joc en la segona part del partit ha millorat i en aquest període hem aconseguit solament encaixar un gol, i presentar batalla davant un Corbera que és un equip ja fet i amb més experiència .
La cosa no ha començat bé en el marcador i als primers minuts del partit s’han encaixat en part per distraccions, en part per mala sort, 3 gols en contra. En aquest mateix període hem disposat d’algunes ocasions a xuts de la Júlia i de la Clara.
No ha estat fins al minut 18, en que han pogut anotar per mitjà de la Laura que ha marcat en un xut des fora l’àrea, el 5-1.
Al descans hem arribat amb un 6-1 en el marcador.
En la segona part hem vist un joc molt més igualat . Les ocasions en aquesta part han estat majoritàriament del Molins 99, però la realitat ha estat que solament s’ha anotat 1 gol per cada equip. El segon gol del nostre Cadet-Juvenil l’ha marcat la Iraima, que ha resolt una sèrie de rebots dins de l’àrea.
De ben segur que jugant com ho han fet en aquesta segona part, els resultats acabaran arribant i començarem a sumar punts per sortir de la cua de la classificació.
FORÇA Cadet-Juvenil !!!
Han Jugat: Aina (Portera), Júlia, Iraima, Valeria i Laura Oliva (5 inicial), Jessica, Anna i Clara
Han Marcat: Laura O. (1 gol) i Iraima (1gol)