diumenge, 16 de desembre del 2012

LÍDERS ! El SÈNIOR "A" guanya 7-12 a Esparreguera i aconsegueix el liderat gràcies a la derrota del Collbató.

Sortida a la pista a l'estil "Champions"
SÈNIOR "A":
CFS ESPARREGUERA - CFS MOLINS 99: 7-12
El CFS Molins 99 ja és LÍDER del Grup 2 de Preferent. La victòria d'avui i la derrota del Collbató davant el Gamper Sport, han catapultat al nostre sènior fins al capdamunt de la taula.
Amb una excel.lent primera part, els nois del Jorge Rubio n'han tingut prou per dominar del tot a un molt jove Esparreguera, que hi ha posat moltes ganes, però que s'ha vist superat per la màquina de precisió molinenca. De totes maneres, els locals han començat guanyant amb un gol matiner (minut 1). No ha trigat massa el Jesús a fer l'empat a un, amb un xut molt col.locat. L'1-2 l'ha marcat l'Àlex amb un fort xut que ha entrat per l'escaire. A partir d'aquest moment, els molinencs han fet el que han volgut amb els joves jugadors de l'Esparreguera. En el minut 10 ha arribat el primer gol de l'Ivan, a passada del Fran. Un minut més tard ha escurçat diferències l'equip local (2-3). A partir d'aquest instant han arribat els millors minuts del partit, amb gols de l'Ivan, Borja, Fran, Borja i Ivan, arribant-se al descans amb un marcador de 3-8 pels molinencs. A la segona part ha canviat radicalment el decorat, ja que des del primer minut, els locals han jugat de cinc i així han pogut maquillar una mica el resultat, fent 4 gols més, però també n'han rebut 4 per part molinenca, amb gols del Sergi, Fran, Àlex i Fran. Al final, un molt bon marcador (7-12) pel públic, però no gaire pels entrenadors. Partit rera partit els molinencs van agafant la forma i apart de ser els LÍDERS del grup, ja són l'únic equip que no coneix la derrota.
Destaquem els joves molinencs (Jordi, Pau i Arnau, del Benjamí) que s'han desplaçat a Esparreguera per veure jugar els seus ídols.
MOLTES FELICITATS EQUIP !
Han jugat: Alfonso, Víctor, Jesús (1 gol), Borja (2 gols), Sergi (1 gol), Fran (3 gols), Ivan (3 gols), Ruben, Àlex (2 gols), Isaac, Pepo i Paco.