dissabte, 22 de desembre del 2012

El JUVENIL "A" es retroba amb la victòria (1-6), gràcies als 5 gols del MARC Montaño.

Escalfant abans del partit.
JUVENIL "A":
CFS ESPARREGUERA - CFS MOLINS 99: 1-6
Després de 4 derrotes consecutives, els nois del Jordi Solís s'han tornat a trobar amb la victòria. El protagonista indiscutible del partit ha estat en MARC MONTAÑO, que tot solet ha fet 5 gols. Aquest humil cronista fa molts anys que segueix al Marc i és la primera vegada que li veu fer un "repòquer" de gols. Sense cap dubte és el jugador que està més en forma del Juvenil "A". Aquest partit també ha servit de "revenja" del partit de copa de la temporada passada, quan els esparreguerins ens van passar pel damunt i ens van eliminar. D'aquell fantàstic equip, avui només quedava el jugador nº10. El Molins ha estat amo i senyor de la pista des del primer minut i en cap moment s'ha vist perillar la victòria dels nostres juvenils.
En cinc minuts en Montaño ha decidit el partit amb dos gols, de xuts creutats. En el minut 12 ha escurçat distàncies l'equip local, però en Marc Montaño ha fet el tercer, després de tocar lleugerament una centrada-xut de l'Agus des de l'esquerra de l'atac. Igual que en la primera part, en el minut 5 de la segona, l'omnipresent Marc, ja havia marcat dos gols més. Ha tancat el marcador l'Arnau, amb un xut llunyà de volea rasa, des de quasi mitja pista. A destacar el retorn del Guti, després de perdre's dos partits per lesió.
Han jugat: Jordi, Marc A., Raul, Marc M. (5 gols), Arnau (1 gol), Agus, Manel, Isaac, Guti i Ale.
El protagonista del partit d'avui, amb cinc gols.