Victòria contundent (0-7) de l'INFANTIL "A" a Vallirana

Escoltant les instruccions de l'Àlex
INFANTIL "A":
AE VALLIRANA - CFS MOLINS 99: 0-7
El partit jugat a Vallirana, es podria dividir en dues parts molt diferents. La primera amb un joc poc ordenat i molt individualista que topava constantment amb un Vallirana replegat en defensa i que quasibé no passava de mitja pista. S'ha arribat a la mitjà part amb un ajustat 0-2 .
Durant el descans l’Àlex i els seus nois han fet teràpia de grup. I només començar la segona part s'ha notat un canvi substancial en el joc del nostres, fent bones jugades, començant des del darrera, amb passades en diagonal i bones triangulacions, fent gaudir a tot el públic. Han arribat els gols desitjats, fruit d'un bon treball en equip.
Els gols els han marcat: Pròpia porta (1 gol), Gerard Pijuan (2 gols), Victor Esteban (1 gol), David Moreno (1 gol), Roger Junoy (1 gol), Guillem Papiol (1 gol).