diumenge, 16 de desembre del 2012

Primera victòria a casa del CADET "A" (6-2), davant del DMS Sarrià

CADET "A":
CFS MOLINS 99 - DMS SARRIÀ: 6-2
Bon partit del Cadet A aquest matí al Pavelló de la Sínia, davant el DMS Sarrià, un equip que arribava més ben classificat, i que després del partit ja està per sota nostre a la classificació.
Els nois del Ruben afrontaven un repte important, per col·locar-se cap a la part alta de la classificació, i a casa, on encara no hi havien guanyat, i han superat la prova amb nota alta.
Amb moltes ganes, amb molta pressió, i “mossegant”, l’equip rival s’ha vist superat des del primer minut, i amb una mica més de sort, el resultat hagués pogut ser molt més ample.
Ja abans del minut 10, es guanyava 2-0, amb gols del Jordi i l’Alex, i el Marcel encara no havia hagut de fer cap intervenció.
Amb un sistema de rotacions continuades, que permeten tenir l’equip sempre endollat, l’equip no s’ha relaxat, i s’ha arribat al descans amb un clar 4-1, després que el Ferran (3-0) i l’Alex (4-1), també hagin marcat, aquest últim gairebé després del gol visitant.
A la segona part, la dinàmica no ha canviat, i el partit no ha perillat mai. Així, han arribat dos gols més (Berni i Quim) i cap al final, el Sarrià ha fet el segon gol, per segellar el 6-2 final.
Bon partit per tant del Molins 99, bones vibracions, primera victòria a casa, i sensació que aquest equip ha d’aspirar a estar molt a dalt de la classificació.
La semana vinent tornem a Castelldefels amb un repte important contra un equip millor classificat, i amb l’objectiu d’acabar el 2012 amb una bona imatge.
Molts ànims !
Han jugat: Marcel, Arnau M, Berni (1), Quim (1), Jordi (1) (equip inicial), Ferran, (1) Alex (2), Oriol, Miqui, Oscar