dissabte, 26 de gener del 2013

El CADET "A" fa un gran partit, però perd (5-3) davant el líder.

CADET "A":
L'HOSPITALET BELLSPORT - CFS MOLINS 99: 5-3
L’equip del Cadet A del Molins 99 visitava la pista del líder de la categoria, l’Hospitalet Bellsport, un equip que sols ha perdut un partit en tota la lliga,i que juga a un alt nivell, amb molta pressió a dalt, i fent un futbol molt ràpid.
Els nois del Ruben han començat molt ben situats a la pista, sense deixar-se acovardir pel rival, i en la primera jugada que s’han acostat a la porteria del rival, l’Oriol ha aconseguit el 0-1, aprofitant un rebot (minut 4).
L’equip rival ha seguit pressionant, i amb una jugada afortunada han empatat, i amb molt poca estona s’han posat per davant.
Però aquesta cadet A és un equip que no perd mai la cara al partit, i ha seguit amb molta fe amb les seves possiibilitats, aguantant les embestides del rival, i intentant aprofitar les ocasions que tenia. En una d’aquestes, l’Alex ha culminat una jugada de contratac i ha aconseguit l’empat (2-2, minut 22).
Semblava que així s’arribaria al descans, però a la jugada següent, el Bellsport s’ha tornat a avançar.
Els primers minuts de la segona part han estat, com acostuma a passar, els millors minuts del Molins99. Sols de començar, l’Alex ha empatat, amb una jugada molt maca de combinació de tot l’equip.
Quedava tota la segona part per jugar, i els nostres s’haguessin pogut avançar amb dues ocasions fallades.
Però el rival ha apretat més, sobretot en el pla físic, amb jugades al límit (han acabat la segona part amb més de 5 faltes). Amb una d’aquestes jugades, l’àrbit no ha donat falta a favor nostre, en una zona perillosa, i el Bellsport s’ha tornat a avançar.
El Molins 99 ha tingut l’empat, amb un doble penal, però no s’ha aprofitat, i en una jugada de rebot, de molta mala sort, l’equip local ha fet el 5 a 3 en el minut 16
En els darrers 10 minuts, jugant de cinc, s’han tingut dues ocasions davant del porter, però tampoc s’han aprofitat, i el partit ha finalitzat sense més gols.
Malgrat la derrota, la millora del Cadet A és important, i ens espera una segona volta on l’equip, si segueix amb aquesta línia a ben segur estarà a dalt de la classificació.
Ara a preparar-se bé per dimarts, on visitem el Monistrol, per passar ronda a la Copa.
Han jugat: Marcel, Oscar, Oriol (1 gol), Alex (2 gols), Arnau (equip inicial), Quim, Bernat, Jordi i Miqui.