En un espectacular partit, el SÈNIOR "B" guanya 6-7 a la pista del FS Castellar

Escoltant les instruccions del Jorge, durant un temps mort.
SÈNIOR "B":
FS CASTELLAR - CFS MOLINS 99: 6-7
Aquesta tarda de diumenge, en el poliesportiu Joaquín Blume de Castellar, s'ha viscut un d'aquells partits no aptes per gent que pateixi del cor. L'emoció ha estat present fins el darrer segon de partit. El gol de la victòria no s'ha aconseguit fins el darrer sospir i encara ha quedat temps perquè els locals empatessin, però afortunadament els tres punts han volat cap a Molins. Si algú ha vist només la primera part, segur que no es creu el resultat final. Els molinencs han jugat una primera part molt seriosa, controlant en tot moment la situació i les poques ocasions locals les ha neutralitzat perfectament en Víctor G. En Carles ha fet el 0-1 en el minut 11, en una jugada de falta i un minut més tard ha marcat el 0-2. Dos minuts més tard l'Ivan feia el 0-3, en que acabaria la primera part. La segona ha començat amb un Castellar més decidit, que ha posat a prova al Josep en diverses ocasions. Malgrat el domini local, ha sigut en Sergi qui ha marcat el tranquilitzador 0-4 en el minut 3 de la represa. Tot semblava controlat i fàcil pels nostres, però en el minut 7 ha arribat l'1-4 i el 2-4, cosa que ha donat ales als de Castellar i ha posat nerviosos als nostres. De penal han marcat el 3-4 i l'Ivan, en el minut 14, ha tornat la tranquilitat als molinencs, marcant el 3-5. En aquells moments el partit s'ha tornat molt boig, amb ocasions a les dues porteries. En el minut 16, el Castellar ha fet dos gols més (un de doble penal) i ha posat l'empat a 5 en el marcador i la por al cos del Molins. Molt valents, els molinencs han començat a jugar de cinc. L'eufòria ha arribat a la grada local, quan el Castellar s'ha posat per primera vegada al davant en el marcador (6-5), faltant només dos minuts per acabar el partit. En uns darrers dos minuts d'infart, en Sergi primer (6-6) i l'Ivan al final (6-7), han tornat a capgirar el marcador, deixant el definitiu 6-7 en el lluminós.
Han jugat: Víctor G., Jordi, David, Joan Pere, Xavi, Sergi (2 gols), Carles (2 gols), Ivan (3 gols), Dídac, Adrià, Jesús N. i Josep.
Avui ha fet d'entrenador en Jorge Rubio perquè l'Uri estava sancionat.
L'alegria molinenca s'ha desbordat al final del partit.