diumenge, 13 de gener del 2013

Un desubicat JUVENIL "A", perd clarament (1-5) a La Sínia contra el Montbui

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - FS MONTBUI: 1-5
En quatre dies el JUVENIL "A" ha jugat dos partits i els dos han sigut per oblidar. Afortunadament el de Copa es va guanyar, però avui s'ha perdut clarament davant un equip de potencial semblant al nostre. Potser han pesat massa les baixes de l'Ale i del Raul, cosa que ha provocat que s'hagués de jugar sense els dos tanques naturals de l'equip. Potser pesa massa la nova categoria, on tots els equips són molt bons. En fi, entre una cosa i una altra, un altre partit per oblidar. Durant la primera part hem llençat el partit. Hem anat a remolc des del primer minut que ens han marcat el primer gol per una falta de concentració defensiva. A partir d'aquí ja no hem sigut capaços de donar-li la volta al marcador. La primera part ha acabat amb un clar 0-4. Des del primer minut de la segona hem jugat de cinc i ho hem fet prou bé, malgrat que només hem pogut fer un gol. Bon partit del Monbui, que només jugant una mica ordenats han sabut guanyar els 3 punts en joc.
Destaquem el debut en el Juvenil "A" del Magí Valls. També fem saber a tothom que l'Àlex Gutièrrez "Guti", fins ara jugador del Juvenil "A", ha causat baixa per decisió pròpia i ha anat a jugar a un altre equip. Des d'aquest blog, li desitgem molta sort i li donem les gràcies per tot el temps que hem compartit junts.
Han jugat: Javi, Jordi, Marc M. (1 gol), Arnau, Agus, Manel, Marc A., Magí o Isaac.