dijous, 17 de gener del 2013

Un gran INFANTIL "A" guanya 4-7 a Cervelló i passa ronda en la COPA Catalunya

En un gran partit, l'INFANTIL "A" s'uneix als altres tres equips del club que també han passat ronda a la COPA CATALUNYA: el CADET "A" i els dos JUVENILS masculins.
MOLTES FELICITATS A TOTS QUATRE EQUIPS !!!

Avui hem pogut gaudir d'un dels millors partits del nostre Infantil "A" aquesta temporada.
Els nois de l’Àlex han fet una primera part perfecta, jugant en equip, fent jugades molt ben elaborades des del darrera, no donant mai una pilota per perduda i tenint constants oportunitats de gol. Fruit d'aquest bon joc, s’ha arribat al descans amb un resultat molt clar a favor nostre (0-4).
A la segona part, els nostres han sortit molt relaxats, situació que ha aprofitat el Cervelló per fer tres gols en deu minuts, col.locant-nos amb un marcador de (3-4).
En aquesta situació, l’Àlex ha demanat temps mort, i ha fet teràpia de grup, envoltat de tot l'equip, per intentar encarrilar el partit. A partir d'aquest moment, el Molins ha tornat a dominar el partit davant d'un Cervello que sempre ha donat la cara i que mai ha donat el partit per perdut, però no ha pogut frenar el bon joc dels molinencs, que han aconseguit marcar tres gols més, deixant el marcador final amb un clar 4-7.
Cal felicitar a l'INFANTIL "A" per passar la 1ª eliminatòria de la Copa i pel bon treball fet tant pels jugadors com per l'entrenador. Força Molins 99.
Els gols els han fet: Joan Pitarque (2), Joan Fradera (2), Gerard Pijuan (1), Jaume Gallart (1) i David Moreno(1).