diumenge, 13 de gener del 2013

El CADET "A", molt segur de les seves forces, guanya 2-6 a la pista del Claret.

CADET "A":
FS CLARET - CFS MOLINS 99: 2-6

Qualitat i consistència. Aquestes són les receptes que el Cadet A del Molins99 està aplicant als equips rivals en els darrers partits. Amb una intensitat en el partit que no decau i jugant un futbol de qualitat, aquest equip està de mica en mica, apuntant ben a dalt en la classificació.
Jugar a fora no és mai fàcil, i més quan la pista, molt estreta, tampoc ajuda al futbol de primer toc. Això és el que ha passat durant la primera part del partit, amb un Molins99 que li ha costat molt adaptar-se a l'entorn, però que malgrat tot, no li ha perdut mai la cara al partit.
El rival barcelonès d'avui, és un equip de la part alta de la classificació, que ha buscat jugar la pilota, i així s'han vist uns primers minuts molt igualats. Amb una jugada de mala sort ha arribat el primer gol local (minut 9), però ben aviat ha arribat l'empat, gràcies a una bonica jugada del Quim que ha definit el Jordi (minut 13). El partit ha seguit igualat, amb un Molins99 que li costava trobar-se a la pista, però amb un esperit molt combatiu.
No obstant, en el darrer minut de la primera part, amb una badada defensiva, el Claret FS s'ha tornat a avançar.
La segona part però, el panorama ha canviat del tot. Els nois del Rubèn, han pressionat a dalt, han combinat molt bé i han començat a jugar com ells saben. Així, ha arribat el 2-2 del Jordi (minut 6), el 2-3 de l'Arnau (minut 9), el 2-4 i 2-5 tots dos de l'Alex (minuts 13 i 15), amb un primer quart d'hora per emmarcar.
Després l'equip local s'ha posat amb porter-jugador, però sense provocar cap perill, i el Jordi ha tancat el marcador amb el sisè gol visitant (20), amb uns minuts finals on, amb una mica més de sort, el resultat haguès pogut ser més abultat.
Partit molt bo dels nois del Rubèn davant un rival difícil. Victòria que els permet seguir la línia dels darrers partits, i els situa com un dels equips importants de la competició. Ja fa unes jornades que aquest equip sap a què juga, i a més, juga bé.
Moltes felicitats i a seguir així !
Han jugat: Oscar C, Quim, Arnau (1), Berni, Jordi (3) -equip inicial-, Alex (2), Oriol, Oscar B, i Marcel