dimecres, 30 de gener del 2013

L'INFANTIL "A" guanya 1-2 a la pista del Daina Isard i es converteix en el tercer equip del club en superar 2 rondes de la Copa Catalunya

Contents després de la victòria

COPA CATALUNYA CADET "A":
ESCOLA DAINA ISARD - CFS MOLINS 99: 1-2

El nostre Infantil “A” ha guanyat (1-2) a la pista del Daina Isard, in extremis, en el darrer minut del partit ”com els grans equips”
El partit es pot dir, que no ha sigut un del millors que han fet el nois de l’Alex. El Daina s’ha dedicat a defensar durant tot el partit i l'Infantil “A” es mostrava molt nerviós damunt la pista, amb constants pèrdues de pilota i no definint bé les jugades. Creant constants jugades i no donant mai el partit per perdut, abans d'arribar al descans, el Víctor ha fet el primer gol (0-1), amb una bonica vaselina.
A la represa, més del mateix, defensar els locals i el Molins atacar, però sense punteria. Quan faltaven deu minuts per acabar el partit el Daina Isard ha aconseguit empatar en l'únic cop que xutaven a porta. El partit ha entrat en una dinàmica d'atac i gol i en una de les poques jugades elaborades, el Gerard ha fet el gol de la victòria faltant només un minut pel final.