dijous, 10 de gener del 2013

Un molt gris JUVENIL "A" supera la 1a ronda de la COPA Catalunya, guanyant 2-3 a la pista del FS Olesa

Un molt espès Juvenil "A" ha guanyat 2-3, aquesta passada nit, a Olesa, trencant així el malefici de la Copa. Feia molts anys que un equip Juvenil del CFS Molins 99 no superava la primera ronda de la Copa, però aquest any ho han fet els dos equips. Aquesta nit a Olesa s'ha vist a un Juvenil "A" molt nerviós i molt poc precís. Semblava com si els hi pesés la responsabilitat de guanyar a la pista d'un equip teòricament inferior. Un Olesa molt ordenat ha posat moltes dificultats als nois del Jordi Solís i només la millor qualitat individual dels nostres ha fet possible la victòria. Ens ha costat molt completar jugades i en cap moment ens hem sentit còmodes damunt la pista. No ha estat fins el minut 22 de la primera part que ha arribat el primer gol del partit (0-1). L'ha fet el golejador Marc Montaño, amb un xut ras creuat des de l'esquerra de l'atac molinenc. Semblava que la primera part acabaria amb victòria dels nostres, però en una badada defensiva, els locals ens han marcat l'empat a un. A la represa, s'ha vist un Molins més intens i una mica més encertat en la passada. L'Arnau ha fet dos gols molt seguits, en els minuts 13 (ajudat per un contrari) i 14 i tot semblava que a partir d'aquest moment la victòria no se'ns podia escapar. L'avantatge d'1-3 no ha donat tranquilitat als molinencs i l'Olesa ha marcat el 2-3 quan encara quedaven set minuts per acabar el partit. Això ens ha obligat a posar-hi més intensitat i al final hem hagut de patir molt per conservar l'avantatge.
Els partits de Copa són així, els equips teòricament inferiors es creixen i posen moltes dificultats al teòricament superior. Tampoc han ajudat les moltes baixes de l'equip, que han fet que només hi hagués dos canvis.
Han jugat: Jordi, Marc Antoni, Agus, Ale, Manel, Marc Montaño (1 gol), i Arnau (2 gols).