diumenge, 7 d’abril del 2013

El CADET "B" fa un molt bon partit i guanya 4-0 a l'Esparreguera

CADET "B":
CFS MOLINS 99 - CFS ESPARREGUERA: 4-0
Aquest cap de setmana, el nostre Cadet B ha jugat un partit molts intens i molt treballat a casa contra l'Esparraguera. Des del minut 1, com sempre, els molinencs han sortit a pel partit anant a pressionar molt l'equip rival, que tenia força dificultats per sortir jugant. Hem de dir que avui el joc en atac no ha estat del tot fluït i hi ha hagut una mica d'imprecisió i els primers 10 minuts han estat una mica fluixos. Hem demanat un temps mort i després d'això el joc ha estat bastant millor, creant bones ocasions de gol i jugant com ho venim fent darrerement. Tot i així ha costat moltíssim obrir la llauna. El primer gol l'ha fet l'Albert Tubau, en posició de pivot ha rebut una molt bona passada entre línies de l'Oscar Bonilla s'ha girat i ha enviat la pilota a l'escaire, prolongant també la seva ratxa golejadora. El segon gol ha arribat en el mateix minut pràcticament una paral·lela que l'Oscar Bonilla pràcticament sense angle ha enviat al fons de la xarxa, un gran gol. Així s'ha acabat la primera part on el joc ha estat molt millorable però el resultat ha sigut perfecte.

La segona part, la gran assignatura pendent d'aquest cadet B, ha estat ben diferent a la d'altres dies, avui hem sortit concentrats i sent conscients que si volíem matar aquest partit havíem de fer bé la feina treballant i lluitant totes les pilotes. I així ho hem fet, fins que el nostre capità el Josep Cinca ha obert el marcador amb jugada de còrner d'estratègia, des d'aquí el felicitem per haver estrenat el seu compte golejador. El partit s'ha embrutat una mica perquè entre l'equip rival i nosaltres hem començat a fer faltes i entrades a destemps que no han beneficiat gens l'espectacle. El quart gol l'ha fet una altra vegada, aquesta vegada de contraatac l'Oscar Bonilla que ha superat el porter picant-li la pilota per sobre, un gran gol de l'Oscar. Per últim volem destacar que per fi hem deixat la porteria a zero en gran part gràcies a l'Oscar Quesada que ha fet un gran partit. I agraïm al Marc Forès que hagi estat amb nosaltres a la banqueta malgrat està lesionat.
Felicitats a tots els jugadors que han jugat i esperem que continuïn fent-nos gaudir com ho estan fent! Força Molins99!
Han jugat: Oscar Q. (Porter); Albert T. (1 gol); Arnau J.; Luís I.; Ferran C.;(cinc inical)-Oscar B. (2 gols); Marcel S.; Josep C. (1 gol); Marc F. (1 gol).

Crònica de De Assis Moreira