dissabte, 6 d’abril del 2013

El CADET "A" torna a guanyar (0-2) i continua invicte aquesta segona volta

CADET "A":
CE ALHEÑA - CFS MOLINS 99: 0-2
Partit complicat el que ha jugat avui el Molins 99 a la pista de l'Alheña, un equip que havia guanyat a la primera volta, però que els nostres els havien eliminat a la Copa, i que s'ha decidit a pilota parada.
El Molins 99 es presentava a l'Hospitalet, amb una segona volta immaculada,  i torna a casa amb 5 partits guanyats de 5 jugats.
A davant, un equip local intens, que hi ha anat molt, però que s'ha mostrat gairebé incapaç de crear una jugada de perill.
Els nostres per la seva banda, no han tingut el millor dia, en una pista petita i que patinava molt i s'ha vist un partit  poc agraït, molt trabat i amb poques ocasions.
Primera part que l'Alheña ha sortit amb una forta pressió avançada, però que poc a poc s'ha anat diluint, i els nois del Ruben amb molt poques combinacions, i garirebé cap jugada de perill a les dues àrees. No obstant, en el darrer minut de la primera part, un regal del rival, ha permès marcar el Ferran, en una falta indirecta.
La segona part, amb el 0-1, l'equip local ho ha intentat, però a excepció d'algun xut, s'ha mostrat incapaç de crear perill. Per la seva part, els nostres, han guanyat una mica en intensitat, i s'ha tingut alguna ocasió clara. En una falta sense barrera, el Ferran ha aconseguit marcar el segon gol definitiu, gairebé al final del partit.
Partit per tant molt poc vistós però que s'ha guanyat que és el que avui importava. Això permet seguir en el segon lloc de la classificació, i l'equip encadena ja 5 partits seguits guanyant, els tres darrers, deixant la seva porteria a 0.
Han jugat: Arnau, Ferran (2), Quim, Bernat, Oriol – equip inicial- Arnau, Jordi, Alex, Miqui i Oscar