dissabte, 27 d’abril del 2013

A UN PAS DE LA GLÒRIA: El SÈNIOR "A" guanya 2-6 a Castellví i si no passa res estrany, el proper diumenge aconseguirà l'ascens a TERRITORIAL.

SÈNIOR "A":
CFS CASTELLVI - CFS MOLINS 99: 2-6
El proper diumenge a la tarda, La Sínia serà una FESTA perquè el nostre SÈNIOR "A" de ben segur que aconseguirà matemàticament el somiat ascens a TERRITORIAL. Entre tots hem d'omplir La Sínia de samarretes blaves i celebrar amb l'equip aquesta fita històrica pel nostre jove club.
Avui a Castellví de Rosanes hem vist un equip molt seriós que ha superat amb nota les dificultats que li ha posat pel davant un molt combatiu Castellví. Ha costat molt marcar el primer gol, però a boca de canó l'Isaac ha fet el 0-1 en el minut 9. De penal ha empatat l'equip local en el minut 17. Pocs segons més tard, el killer Fran ha marcat l'1-2, després d'una gran jugada personal. Pel que s'ha vist damunt la freda pista de Castellví, aquest resultat d'1-2, en que ha acabat la primera part, ha estat molt curt. Entre el porter local i la mala sort han fet que el Castellví arribés a la mitja part encara amb opcions. En el minut 5 de la segona part, en Sergi ha fet l'1-3, després d'un còrner tret pel Ruben i a passada de l'Àlex. En Fran ha marcat l'1-4 en el minut 10. En Sergi ha tornat a marcar en el minut 12 (1-5). Nou hat trick del Fran, que en el minut 14 ha fet l'1-6, a passada del Jesús. A partir d'aquest instant ha començat el festival Víctor, que ja havia aturat un doble penal feia uns minuts i que ha frustrat tota ocasió local, fent aturades de moltíssim mèrit. De ben segur que si els locals haguessin jugat tota la temporada amb aquesta intensitat, ara no estarien en la difícil situació en que es troben. El definitiu 2-6 ens l'hem marcat nosaltres en pròpia porta quan faltava només un minut per acabar el partit.
La nota negativa del partit és la lesió de l'Àlex al genoll. Esperem que no sigui res i es pugui recuperar el més ràpidament possible. Molta sort, Àlex !
Ja només ens queda un partit per a la glòria. Esperem que el proper diumenge La Sínia sigui una FESTASSA. Us esperem a totes i a tots.
EQUIP: YOU WILL NEVER WALK ALONE !
Han jugat: Víctor, Jesús, Fran (3 gols), Isaac (1 gol), Ruben, Sergi (2 gols), Àlex, Borja i Ivan.