diumenge, 14 d’abril del 2013

El PREBENJAMÍ "A" no té sort i perd 6-5 a Cervelló.

PREBENJAMÍ "A":
FUTSAL CERVELLÓ - CFS MOLINS 99: 6-5

Aquest partit jugat a Cervelló ha estat molt igualat malgrat el resultat no ens ha acompanyat. La primera part del partit ha estat un clar domini del Molins 99 i el marcador així ho ha reflectit (0-2). L’equip ha defensat i atacat molt bé amb un pal a porteria contraria que ha fet que el marcador no pugés un gol més. La segona part han acabat amb un empat (2-2). L’equip contrari s’ha posat les piles i ha pogut marcar el primer gol degut a un error a mig camp que ha comés el nostre equip. Un dels entrenadors ha demanat una parada tècnica per posar una mica d’ordre, però al cap d’un minut ha arribat el segon gol per part de l’equip rival. En la tercera part, després d’un descans llarg, semblava que l’equip tornés a connectar-se en el partit, però degut a errors a mig camp l’equip contrari ho ha aprofitat i ha fet que el marcador estigués en contra del Molins 99 (4-3). Tot i així, remarcar que el Molins 99 ha marcat un gol i ha creat ocasions de gol que no han donat fruït. La última part, ha estat d’allò més emocionant. Hi ha hagut de tot: gols, pals i jugades que no han acabat amb gol. Els dos equips han lluitat per dominar el partit i obtenir gols, però un altre cop la sort ha estat ha favor del Futsal Cervelló acabant amb un resultat de 6 a 5. El Molins 99 no ha deixat de lluitar i d’intentar marcar gols, això demostra que és un equip que té ganes de jugar i de passar-ho bé.  Les mares i pares hem animat molt al nostre equip i ens ho hem passat molt bé. Anar a veure a aquests nois és gaudir d’una bona estona, ja que el joc és força entretingut i emocionant.
Nois: continueu jugant així i gaudiu del joc. Esforceu-vos en millorar que això té premi.
Jugadors que han participat: Miquel González, Marc Pongiluppi, Arnau Padilla, Arnau Zurita (1 gol), Òscar Collado, Eloi Codinach (1 gol), Martí Sanz (1 gol), Dani Montero (2 gols), Alex Erruz i Joan Prats.