diumenge, 14 d’abril del 2013

Malgrat el bon partit, el JUVENIL "A" cau per 3-5 davant el segon classificat

JUVENIL "A":
CFS MOLINS 99 - CEFS RUBÍ: 3-5
Malgrat la derrota, el JUVENIL "A" ha donat una molt bona imatge i de ben segur que si d'ara endavant hi posen les ganes i intensitat que hi han posat en aquests dos darrers partits, contra els dos candidats al títol,  salvaran la categoria.
El partit, en general, ha estat molt igualat, però com sempre passa, els contraris han estat més encertats davant la porteria contrària i per això han acabat guanyant el partit. La primera part ha començat amb un gol matiner dels visitants, enel minuyt 3. Ha empatat l'Ale en el minut 3 i el Rubí s'ha tornat a avançar (1-2) en el minut 17. La segona part ha començat també amb un gol matiner del Rubí, que ens hem fet nosaltres mateixos. L'Agus ha escurçat diferències un minut més tard (2-3), però un minut més tard, els visitants han et el 2-4. Ja jugat de cinc, en Jordi ha fet el 3-4, en el minut 17. Encara quedava molt de temps per poder treure alguna cosa positiva, però avui, jugant de cinc no s'ha mogut la pilota tan bé com es va fer la darrera setmana a Ripollet i això al final ho hem pagat car. Ja en darrer sospir de partit, el Rubí ha tancat el marcador fent el definitiu 3-5. Tot i aquest resultat advers, igual que la darrera setmana a Ripollet, l'equip ha donat senyals d'esperança que bona falta ens farà per sortir de la zona perillosa.
Han jugat: Javi, Jordi (1 gol), Agus (1 gol), Arnau, Manel, Raul, Ale (1 gol), Isaac, Magí i Marc Montaño.