dissabte, 6 d’abril del 2013

El SÈNIOR "A" no es deixa sorprendre per un combatiu Sant Boi, el guanya 9-4 i s'acosta una mica més a Territorial.

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - CFS SANT BOI: 9-4
En cada partit es nota que som els líders. Tots els equips que juguen contra els molinencs comencen els partits al 200% i durant els primers minuts ens posen dificultats. Sense anar més lluny, avui, als 30 segons d'haver començat el partit, el Sant Boi ja s'havia avançat en el marcador. Aquest desvergonyiment l'han pagat molt car, perquè la màquina molinenca s'ha despertat i ha començat a dominar el partit. Fruit d'aquest domini han arribat els gols de l'Àlex (minut 3), de l'Ivan (minut 5) i Agus (minut 9). Tot semblava que a partir d'aquest moment la lógica s'imposaria i els molinencs tancarien ben aviat el partit, però això no ha estat així i els santboiants han marcat dos gols més, posant el marcador en empat a 3, en el minut 14. L'Ivan ha trencat l'empat en el minut 15, marcant el 4-3 i el Jesús ha fet el 5-3, en el 17. Just abans d'acabar la primera part, el Sant Boi ha tornat a demostrar que no havia vingut a passejar i ha marcat el 5-4. La segona part ha començat amb l'incertesa del marcador, però ben aviat s'ha vist qui era el líder. El Sant Boi ha desaparegut totalment del partit i ja no ha creat gaires més problemes a la defensa local. Només l'àrbitre els hi ha donat una mica de vida, deixant-los fer el seu joc. L'Isaac, l'Àlex, en Ruben i una altra vegada l'Àlex han tancat el marcador amb 4 gols més i deixant-lo en un clar 9-4. Un partit més i ja només en queden 8. Si es guanyen 4 d'aquests partits que queden, ja serem matemàticament equip de Territorial. De totes maneres, no ens podem confiar, perquè tots els equips que juguen contra nosaltres hi posen moltes ganes i molta il.lusió per poder-nos guanyar. No podem baixar la guàrdia, però tampoc hem de tenir por de ningú. Som el suficient sòlids per seguir amb la mateixa línia que hem marcat des del primer partit de la temporada. Aquest any no se'ns pot escapar ! FORÇA MOLINS !!!
Han jugat: Víctor, Agus (1 gol), Fran, Borja, Àlex (3 gols), Jesús (1 gol), Isaac (2 gols), Ivan (1 gol), Ruben (1 gol) i Jordi Riera.