diumenge, 14 d’abril del 2013

El SÈNIOR "A" pateix, però guanya 3-4 a la pista de l'AE Penya Esplugues. L'ascens ja està només a tres victòries.

SÈNIOR "A":
AE PENYA ESPLUGUES - CFS MOLINS 99: 3-4
En un partit molt complicat, els molinencs han guanyat, patint molt, a la pista de l'AE Penya Esplugues. Per ser un líder sòlid també hem de saber patir i treure endavant partits incòmodes com el d'avui. Aquestes dificultats també ens fan més grans. Sobre el paper semblava un desplaçament fàcil, però igual que la darrera temporada, els d'Esplugues ens han complicat molt la vida. El Penya Esplugues està lluitant per no baixar i nosaltres estem lluitant per assolir el campionat. Damunt la pista s'ha vist un Molins més superior tècnicament, però més insegur del que ens té acostumats. L'Esplugues era conscient de la seva inferioritat i per tant ha plantejat un partit molt defensiu, teixint una teranyina davant del seu porter, que ha fet molt difícil el joc alegre d'atac dels molinencs. El partit ha començat espès i aspre per part dels nostres. Fins el minut 7 no ha arribat la primera ocasió clara molinenca. No ha estat fins dos minuts més tard, que el capità molinenc (Jesús), ha acabat al segon pal, una gran jugada col.lectiva. Quatre minuts més tard, en Fran ha fet el 0-2 aixecant la pilota per damunt de la sortida del porter local. Semblava que la defensa numantina local començava a fer aigues, però en els minuts 14 i 15, els espluguencs s'han tret les pusses del damunt i han empatat el partit (2-2), davant la sorpresa del líder. Un minut més tard, l'Ivan ha fet un gol (2-3) de murri, deixant en evidència al seu marcador. En el minut 17, els locals han llançat un doble penal al pal dret de la porteria del Víctor. Un minut després, l'Àlex, al més pur estil "Fernandao", ha fet el 2-4, en que ha acabat una extranya primera part. Amb aquest marcador còmode, tot feia pensar que, com sol passar sempre, a la segona part els nois del Jorge Rubio dominarien de principi a final. Però això no ha estat així, ja que els locals, sense fer un gran futbol sala, han posat les coses molt difícils als molinencs. Fruit d'aquesta dificultat, no ha estat el Molins qui ha marcat, sino l'Esplugues, que han fet el 3-4 en el minut 8. Els molinencs seguien sense sentir-se còmodes damunt la pista espluguenca i més encara quan els locals han començat a jugar de cinc. Afortunadament, en els moments més complicats hem fet valer l'experiència i l'ofici de ser líders i amb aquest marcador ajustat de 3-4 s'ha arribat al final del partit. L'any passat, contra aquest mateix equip vam perdre de golejada, quan ens jugàvem les darreres cartes per a pujar de categoria. Avui, hem sabut patir i per això hem guanyat. Ja només ens queden 7 partits i només guanyant-ne 3, ja serem equip de Territorial. Una vegada més, avui s'ha demostrat que no hi ha equip fàcil i que qualsevol et pot complicar l'existència. Si seguim així, segur que al final aconseguirem l'objectiu de ser la temporada vinent a la màxima categoria de Catalunya.
ENDAVANT EQUIP !
Han jugat: Víctor, Ivan (1 gol), Àlex (1 gol), Fran (1 gol), Ruben, Borja, Sergi, Isaac i Jesús (1 gol).