diumenge, 24 d’octubre del 2010

Darrer partit de la jornada: el CADET empata a 2 a Santa Margarida de Montbui

> CADET: FS Montbui - CFS Molins99 - 2-2
Bon partit del nostre CADET aquest matí a Santa Margarida de Montbui. Es d'aquells partits que el jugues 100 vegades i el guanyes 99, però no hem estat massa encertats davant de porteria. Nosaltres hem jugat a futbol sala, hem creat les ocasions, però el Montbui, només jugant a la contra, s'ha trobat amb un empat que no esperaven.
Al minut 4 de la primera part, en un contraatac del Montbui, l'àrbitre ha assenyalat penal, que ha transformat el nº7, posant l'1-0 al marcador. El domini aclaparador dels nostres no s'ha vist premiat en gol fins al minut 23, quan l'Arnau Molins ha marcat l'empat a un, després d'una precisa passada del Raul, des de l'esquerra de l'atac. La segona part ha començat igual que la primera, i al minut 5, el jugador nº13 del Montbui feia el 2-1 en una jugada de contraatac. Una altra vegada, el domini dels molinencs era constant. Al minut 12, l'Arnanu Molins ha xutat a porta i un defensa contrari ha desviat la pilota amb le ma. El corresponent penal l'ha executat perfectament en Marc Montaño, posant el 2-2 al marcador. A partir d'aquest moment, els d'en Ruben han seguit tancant al contrari en la seva àrea, però només la mala sort ha fet que el marcador ja no es mogués.
- Han jugat: Javi (p), Jordi (p), Marc Montaño (1 gol), Marc Antoni, Alejandro, Isaac, Arnau Molins (1 gol), Raul, Arnau Cabedo i Manel.
- Àrbitre: Rafa Fuentes.