diumenge, 17 d’octubre del 2010

L'ALEVÍ "A" s'estrena amb victòria

>ALEVÍ "A": UE Manlleu - CFS Molins 99 - 4-8
Al començar el partit, tot s’ha ficat de cara quan en pocs minuts els nostres han marcat 3 gols, obra de Joan Pitarque, Joan Fradera i Miquel Flores. L’equip rival només ha marcat un gol i de rebot a l’esquena del porter. El resultat final al descans era de 1-4, amb el quart gol marcat per en Ferran Carrasco.

A la segona, s’han tornat a reviure fantasmes de la setmana passada, quan els nostres van encaixar molts gols en pocs minuts; en 10 minuts o poc més el marcador reflectia un 4-5, el cinquè gol fet per Guille. Després d’un temps mort, s’han tornat a espavilar i no han deixat encaixar cap gol més. Per contra, n’han fet 3 més: 2 d’en Joan Fradera, que completava el seu hat-trick i un d’en Gerard poc abans d'acabar el partit.