diumenge, 31 d’octubre del 2010

Jornada històrica del CFS Molins99: 13 equips del club han jugat el seu partit aquest dissabte.

Imatge del partit de l'ALEVÍ "B" contra el Joan Maragal. Veieu la crònica més avall.

Aquest dissabte 30 d'Octubre de 2010 passarà a la història del club per ser el primer dia en que 13 dels nostres equips han jugat el seu partit. Només han faltat els Prebenjamins, que encara no competeixen. Només el Juvenil Femení ha jugat el seu partit fora de Molins de Rei. Més de 150 esportites han representat al nostre club i a la nostra vila. Moltes Felicitats !!!

El Sènior "A" fent el "crit" al final del partit, que ha guanyat 4-3 contra el CFS Sant Boi.

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - CFS Sant Boi - 4-3
Després d'una setmana una mica complicada, els jugadors d'en Victor Medina ho han donat tot al damunt de la pista i han guanyat per una ajustat 4-3 al CFS Sant Boi. La primera part ha estat de clar domini dels nostres, però ha costat una mica fer gols. No ha sigut fins el minut 18, que en Coco ha marcat l'1-0, després d'una gran jugada d'en Sergi. Faltant 30 segons per acabar la primera part, els mateixos protagonistes del primer gol han fet la jugada del 2-0, obra també d'en Coco. La segona part també ha començat molt bé pel Molins i en Jorge feia el 3-0, després d'un jugada personal. En ple festival dels molinencs, al minut 12, en Pepo marcava el 4-0, d'un xut per la dreta, sense gaire angle. Tot semblava que seria un partit plàcid pels nostres, però el Sant Boi ha marcat tres gols consecutius, al minut 15, 17 i 19, posant la por al cos de tot el públic local. En definitiva, malgrat el patiment final, ha estat un gran resultat que ha servit per aconseguir la primera victòria de la temporada, que ens ha de servir per començar a anar cap amunt.
- Han jugat: Rafa (p), Jorge (1 gol), Borja, Sergi, Paco, Ruben, Coco (2 gols), Pepo (1 gol) i Albert, Victor González (p), i Victor Sanmartín (p).

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - CE Abrera - 6-2
Primera part molt igualada que ha acabat amb victòria ajustada dels nostres per 2-1. Com ja és habitual, el contrari s'ha adelantat 0-1, al minut 3 de partit. L'Àlex ha marcat l'empat a un, al minut 12 i tres minuts més tard, en Ruben feia el 2-1, en que ha acabat la primera part. Al minut 8 de la segona, en Carles ha marcat el 3-1 i un parell de minuts més tard, l'Abrera s'acostava al marcador fent el 3-2. a partir d'aquell moment, el partit ha entrat en una fase on qualsevol dels dos equips podia marcar, però aleshores la "màquina" Àlex ha entrat en funcionament, marcant dos gols seguits, al minut 22 i 24, posant el marcador en un clar 5-2. En Xavi l'ha tancat faltant pocs segons per acabar el partit, marcant el definitiu 6-2. Sense fer un gran partit, aquest bon resultat els jugadors d'en Sergi Sánchez es mantenen al segon lloc de la classificació.
- Han jugat: Josep (p), Jordi Busom, Jordi Sánchez, Aniol, Carles (1 gol), Àlex (3 gols), Ruben (1 gol), Xavi (1 gol) i Mario.

> JUVENIL Masc.: CFS Molins99 - FS Alheña - 3-4

> JUVENIL Fem.: Penya Esplugues - CFS Molins99 - 4-2


Equip CADET "A", abans de començar el partit d'avui que han guanyat 4-1.


> CADET "A": CFS Molins99 - Penya Esplugues: 4-1


Malgrat el resultat clar de 4-1, el partit ha sigut molt igualat. Fins al darrer minut no hem marcat el 3-1 de la tranquilitat. El d'avui no ha estat un bon partit, però s'ha guanyat. En el darrer partit a Santa Margarida de Montbui es va jugar molt bé i només vam poder empatar. L'esport és així, a vegades jugues bé i no guanyes i a vegades, sense jugar massa bé, guanyes els partits. La primera part ha acabat en empat a zero, el que demostra la gran igualtat que hi ha hagut. A la segona, al minut 9, l'Alejandro ha fet l'1-0. Però no ha estat fins al minut 17 que en Manel feia el 2-0. Aquest gol semblava que seria el de la tranquilitat, però un minut més tard, en Marc Antoni es feia el 2-1 en pròpia porta, a l'intentar allunyar una passada a l'interior de la nostra àrea. Després, en Jordi ha fet dues grans aturades que han evitat l'empat de l'Esplugues. Faltant un minut pel final del partit, l'Alejandro ha marcat el tranquilitzador 3-1 i uns quants segons més tard ha fet el definitiu 4-1. A destacar el primer "hat trick" de la temporada, obra de l'Alejandro.


- Han jugat: Javi (p), Jordi (p), Marc Antoni, Alejandro (3 gols), Isaac, Raul, Arnau, Marc Montaño, Manel (1 gol) i Ot.


> CADET "B": CFS Molins99 - VIRSA - 4-1


Bona estrena del CADET "B". Gols: Adrià Soto (2), Arnau Cabedo (1) i Sergio (1).


> INFANTIL "A": CFS Molins99 - Maristes Sants-Les Corts - 3-5

El partit ha començat molt bé per al nostre Infantil A. Ja en el minut 5 de la primera part, després d’una jugada per l’esquerra de l’Arnau M. hi ha hagut una sèrie de rebots i finalment la pilota ha entrat, era l’1-0.
Uns minuts desprès els Maristes han igualat el marcador. Però solament 2 minuts més tard, en el 10 de la primera, l’Arnau ha tornat a fer un altra jugada per l’esquerra i ha marcat el 2-1.
Hi ha hagut uns minuts en que els nostres anaven a l’atac pressionant a dalt la sortida de la pilota i controlant el joc. Els contraris quasi bé no construïen joc si no més aviat ho basaven tot en les contres. Ha estat en una d’aquestes contres en que el nostre equip s’havia replegat molt bé, que hem tingut la desgracia de fer-nos un gol en pròpia porta, era el minut 14 i el 2 a 2 en el marcador. Hem seguit jugant igual, en atac buscant la jugada, i en defensa pressionant a dalt; però no hi ha hagut premi. Al contrari en un xut llunyà des de mitja pista, ens han marcat el 2-3 ja en el minut 24 de la primera part.
En la segona l’equip ha sortit a donar-ho tot. En els minuts inicials hi ha hagut motes jugades en atac que han estat neutralitzades entre la defensa i el porter dels Maristes. Els nostres anaven una mica accelerats mirant de fer el gol el més aviat possible, i ho han aconseguit. En Ferran amb un xut fort des de mig camp ha marcat un gran gol. Era el 3 a 3 i el minut 3 de la segona part. Quedava molt per mirar de marcar un altre gol.
El joc era més o menys semblant; el Molins pressionant en atac i intentant construir el joc des de darrera. Amb el 3 a 3 en el marcador, en Ferran ha tingut un altre oportunitat que entre el porter i el pal ha acabat en còrner. Podia haver estat el nostre avançament en el marcador però no ha estat així. Ells han avançat una mica les línies, intentant fer pressió sobre la nostra sortida de la pilota, i treure avantatge dels robatoris de pilota al mig camp.
Cap al final per això ens han començat a fallar una mica les forces i els Maristes han aconseguit fer un gol en una errada de defensa dels nostres (minut 15 de la segona part). En el minut 21 de la segona han establert el 3-5 definitiu.
Amb tot els nostres han fet un bon partit. Tot i perdre el joc desplegat pel Molins ha estat molt bo i poc a poc es van assolint els mecanismes del joc que es treballen en els entrenaments.
Han jugat: Marcel, Arnau M, Òscar Q., Ferran i Bernat H. (5 inicial), Jordi, Quim, Arnau Junoy, Oriol i Miquel.
Han fet els Gols: Arnau M.(2) i Ferran(1)

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - Palau Solità i P. - 0-3


> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Olímpic Floresta - 5-2

Partit molt intens el de l’Aleví A, que s’ha acabat imposant per 5 gols a 2. Ja des de l’inici del partit els nostres l’han intentat tocar, i semblava que dominaven, però un penal ha fet posar-se per davant als visitants. Seguint amb el mateix joc, ha arribat el nostre gol, marcat pel Joan Fradera, el qual posava l'1-1 amb el que s’arribaria a la mitja part.
A la segona part els nostres han començat molt concentrats, i amb més abrivament que els rivals, el que ha portat a marcar dos gols més, obra d’en Joan Pitarque. Amb el 3-1, han retallat distàncies amb un bon gol d’un dels seus jugadors. Això, però, no ha desanimat als nostres que han aconseguit marcar primer el 4-2, també en Joan Pitarque, que així completava el seu hat-trick; i després fer el 5-2, materialitzat per en Carles.
Gran partit tàcticament dels nostres, que aconsegueixen així la primera victòria de la Lliga a casa.

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - Joan M. Sant Andreu - 2-7

Primer partit perdut. Als primers minuts de partit l'àrbitre ha ensenyat targeta groga al David i l'entrenador Oriol ha discutit amb ell i ha sigut expulsat de la pista. A partir d'aquell moment, els nens han jugat com perduts, perquè s'han posat nerviosos al no tenir l'entrenador al costat. El primer gol ha sigut als pocs minuts de començar la primera part, en una jugada entre en Jaume i en David, que ha acabat aquest darrer ficant la pilota dins la porteria. Aquest dissabte no han jugat com sempre ho fan i s'han anat desmotivant, perquè alguns dels gols que han fet els contraris han sigut molt tontos. Hem tingut algunes ocasions bones de fer algun gol més, però no ha pogut ser. Només al final de la segona part, en Sergi ha fet el nostre segon gol. Ànims i a seguir lluitant com fins ara.


- Han jugat : Àlex (p), Pau, Nil, Jaume, Ferran, Victor, David (1gol), Sergi (1gol), Albert i Javi.


> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - Verge del Roser - 2-4


> ALEVÍ "D": CFS Molins99 - Col.legi Nazaret - 6-3


> BENJAMÍ: CFS Molins99 - Futsal Cervelló - 3-3