YES, WE CAN. Cinc victòries a domicili, gran balanç dels nostres equips, aquest dissabte.

Equip ALEVÍ "B" durant el seu partit a Olesa. Veure crònica més avall.

Excel.lents resultats dels nostres equips aquest dissabte. Yes, we can fer una gran temporada.

> SÈNIOR "B": Penya Barcelonista Montpedrós - CFS Molins99 - 2-7
LÍDERS !!! La victòria dels nostres i la derrota del Monistrol davant del Berga, dona el liderat al nostre SÈNIOR "B". El resultat ho diu tot. Els nostres "joves" sèniors han atropellat a un Montpedrós més dedicat a buscar raons que no pas a jugar a futbol sala. Bon partit dels nostres, que en tot moment han sabut fugir de les contíues provocacions dels de Santa Coloma de Cervelló. Com ja comença a ser habitual, el Molins ha començat el partit perdent, però al minut 11, en Jordi Sànchez ha empatat a un. La primera part ha estat de complert domini dels nostres, però el gol no arribava. Fins a tres vegades la pilota s'ha estavellat al pal de la porteria local. Els nostres seguien dominant el partit, però el porter del Montpedrós ho aturava tot. No ha estat fins el minut 19 que en Guillem ha fet el millor gol de la tarda, al rematar de volea, sense que la pilota toqués al terra, una passada des de la dreta de l'atac. Amb l'1-2 al marcador, els locals s'han dedicat més a provocar que a una altra cosa. Abans d'acabar la primera part, l'árbitre hauria pogut expulsar dos jugadors locals per agressió sense pilota, però només els hi ha ensenyat la targeta groga. La segona part ha començat, com la primera, amb un clar domini dels nostres i fruit d'això ha arribat l'1-3 al minut 2, obra d'en Carles. Al minut 7, el Montpedrós escurçava diferències, fent el 2-3. Però un minut més tard, en Carles feia el 2-4, en el llançament directe d'una falta. En plena provocació local, en Fran feia el 2-5, al minut 10 i en Carles feia el seu tercer gol (2-6), sentenciant el partit, al minut 12. El partit no podia acabar sense el gol de l'Àlex, que ha marcat el definitiu 2-7, al minut 15 de la segona part. Els 10 minuts restants han servit perquè l'equip d'en Sergi Sanchez toqués la pilota i no deixés cap opció als de Santa Coloma. Sense cap dubte, el millor partit del que portem de temporada i ja som LÍDERS !
- Han jugat: Josep (p), Jordi Sànchez (1gol), Aniol, Carles (3 gols), Fran (1 gol), Àlex (1 gol), Xavi, Guillem (1 gol) i Mario.

> JUVENIL M.: CEFS Santpedor - CFS Molins99 - 3-4
Victòria molt treballada del Juvenil. L'inici del partit fou amb una gran pressió a tota la pista per part del Juvenil del Molins99, cosa que complicava de valent que els nois del Santpedor poguessin treure la pilota controlada. Tot i això les coses es van complicar des d'un principi per als nostres, doncs en una falta propera a l'àrea, el Santpedor es va avançar amb un gol, propiciat per un error en la col·locació de la barrera. Més tard, un altre error comés pels nois del Molins99, va acabar en un contraatac del Santpedor, que va marcar un autèntic golàs, per l'escaire des de la banda. El nostre porter, en Gonza, no va poder fer-hi res, imparable. No obstant, l'equip no es va enfonsar i va treure coratge, i just al final de la primera part, en una falta indirecta, vam aconseguir retallar distàncies, amb un gol de murri d'en Christian. A la segona part van canviar les coses, doncs vam passar a realitzar una defensa a mitja pista molt agressiva, cosa que va funcionar d'allò més bé, ja que en pocs minuts, en Ferran Pinto va aconseguir l'empat del partit, un gol molt lluitat. I seguidament després d'una bona triangulació, l'Alejandro Moncholi, que debutava al Juvenil, ja que és Cadet, va aconseguir avançar-nos en el marcador. Tot i l'esforç, el Santpedor no va baixar els braços i van aconseguir l'empat. El final del partit va ser de bojos, ningú es conformava amb l'empat. A pocs minuts del final, una falta a dintre l'àrera del Molins, va provocar un penal en contra, pero que Gonza va fer una grandíssima aturada en dos temps. Finalment en l'ultima jugada del partit, en Sergio va xutar a porteria, però el porter va refusar a còrner, i després de llençar-lo, en David va marcar un autèntic golàs, d'un fortíssim xut per l'escaire. Destacar el gran esperit lluitador de l'equip, que una vegada més va demostrar, que tot treball té la seva recompensa. També cal esmentar el debut de dos cadets durant el partit del passat dissabte, l'Alejandro Moncholi i en Marc Montaño.
- Van jugar: Adrian González, David Garcia, Christian Garcia(1), Ferran Pinto(1), Adrian Español, Jordi Dolera, Sergio Martin, Enric Moya, Alejandro Moncholi i Marc Montaño
.
> CADET "B": FS Corbera - CFS Molins99 - 5-2

> INFANTIL "A": AE Barceloneta - CFS Molins99 - 1-8
El partit s’ha posat de cara de seguida per al nostre Infantil "A". En el minut 3 de la primera part, en Quim ha marcat el 0-1. Poc després, en el minut 6, la Laura ha marcat el 0-2. A partir d’aquest punt els nostres han dominat el joc sense massa dificultat, ja que el Barceloneta pressionava sense massa ordre i deixava espais per treure la pilota des del darrera. Amb tot, no ha estat fins al minut 23 que l’Arnau ha marcat el 0-3 i el 0-4 al límit del temps.
La segona part ha seguit més o menys en la mateixa tònica, amb un joc bastant bo dels nostres i ha seguit augmentant el marcador. En el minut 6 de la segona ha marcat en Bernat Hernández. En el minut 17 un altre cop l’Arnau i en el 20 en Bernat Farrés. Al minut 23, el Barceloneta en un contraatac ha marcat pel gol de l’honor. Un minut mes tard ha marcat un altre cop l’Arnau Muñoz l'1-8 definitiu.

- Han jugat: O. Carrasco, Jordi, Laura, Quim i Arnau M. (5 inicial), Bernat Hernández, Bernat Ferrés, O. Bonilla, Roger i Josep.
Han fet els Gols: Arnau M.(4), Laura(1), Quim(1), Bernat H.(1) i Bernat F.(1)

> INFANTIL "B": Montornés Giribets - CFS Molins99 - 1-5
El partit comença amb un Molins situat a mitja pista i anant a pressionar la sortida del porter. Als primers instants ja es veu la tònica que es durà tot el partit, amb un Montornés que li costa treure la pilota i només pot crear perill en algna jugada aïllada al contraatac i un Molins amb les línies ben posades i amb ganes de tenir la pilota els peus. Gràcies a això arriba el primer gol, de l'Arnau Junoy, després de completar una jugada d'equip. Els locals han empatat en una sacada de banda on el porter ha estat indecís. A partir d'aquell moment, el Molins, en comptes d'enfonsar-se ha seguit amb la mateixa dinàmica, tenir la pilota als peus i buscar jugades per a fer mal. Gràcies a això, l'Alejandro Del Carmen ha aconseguit l'1-2 i dos minuts més tard, el mateix jugador aconseguia el 1-3, en finalitzar amb un xut col·locat, un contraatac molt ben portat. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans. La segona part, ha estat més del mateix, els locals només s'han acostat a porteria en un contraatac que l'Oscar Quesada ha tret sota pals. A part d'això, tot lo altre han sigut accions d'atac molinenques, on l'Oriol Pascual i en Gerard Guixer han acabat de rematar el partit i han donat els 3 punts a l'equip de l'Àlex. Un Molins que porta un ple de victòries fora de casa, 3/3.

> ALEVÍ "A": Sport Sala Sta. Perpètua - CFS Molins99 - 1-2
El partit ha començat amb bastant domini dels nostres, que en només 2 minuts han aconseguit fer el 0-1 (Ferran). Tota la primera part ha estat plena d'ocasions per nosaltres, tot i que no s'ha pogut ampliar la distància al marcador. A la segona part, han sigut els locals els que han disposat de les ocasions més clares, empatant a 1, quan encara quedaven 15 minuts de partit. El Molins ha patit fins que quedaven 5 minuts, quan han pressionat i no deixaven sortir als locals. A l'últim minut, altre cop en Ferran, ha fet el definitiu 1-2 que donava la victòria i 3 punts als jugadors de l'Ivan i la Marina. La nota negativa del partit ha estat la lesió d'en Joan Fradera, que no ha pogut acabar el partit, quan a l'inici de la segona part s'ha torçat el turmell. Ànims! i esperem que es recuperi quan abans millor.

> ALEVÍ "B": Esc. Daina Isard - CFS Molins99 - 4-0

Segona derrota consecutiva dels nostres, en partit jugat a Olesa de Montserrat. El partit es va jugar a l'aire lliure. Els contraris van dominar el partit. Amb una bona defensa, els nostres ho van intentar, però malgrat tenir moltes oportunitats, no van arribar a fer cap gol. Els nostres jugadors no van quedar molt contents amb l'àrbitre, que va xiular moltes faltes en contra. Van sortir molt desanimats i tristos. Esperem que el proper partit vagi millor. Ànims nois i a seguir lluitant com vosaltres sabeu fer-ho. Endavant "ALEVÍ "B". Han jugat : Àlex (p), Pau, Nil, Jaume, Victor, David, Sergi, Àlex, Albert, Javi, i en Ferran, lesionat

- Adjuntem una segona crònica, del mateix partit, rebuda a la redacció:
Derrota a casa del líder. Des d'un inici sabíem que seria una partit complicat. L'inici del partit va ser complicat, una pista exterior, petita...però no és excusa. L'Aleví "B" va sortir perdut en defensa des d'un principi i això es va patir. Després d'una jugada llarga del Daina Isard, aquests es van avançar després d'un mal refus de l'Alex Marín. No obstant no vam baixar el braços i vam seguir lluitant. El Daina Isard durant tot el partit ens va realitzar una pressió a tota la pista, i cal dir, que els nostres nois ho van fer veritablament bé per sortir-hi d'aquesta durant la primera part. També en la primera part, després d'una falta mal treta pels nostres, el Daina Isard va muntar una contra de manual que va acabar en gol. Inici de la segona part, els nostres van sortir motivats per a l'empat. La defensa ja no anava tant perduda, pero cal dir que en atac no era el nostre dia, les coses no funcionaven. L'Aleví B ja no aconseguia sortir tant bé de la pressió, cosa que va dificultar molt la sortida de la pilota controlada. Els nostres nois estaven lents. El partit ja es va trencar quan els locals, van marcar el tercer gol(3-0). Ja a la desesperada i pressionant tota la pista, el Molins va tenir un parell d'oportunitats per aconseguir gol, pero no va ser així. Finalment el Daina Isard va aconseguir el seu quart gol (4-0). Només dir, que no podem baixar el braços, ja que encara queda molta temporada, que portem dues derrotes consecutieves, és cert, però derrotes contra gent que estan al capdamunt de la classificació. Amb esforç i sacrifici, de ben segur, que remuntarem i tornarem a estar a dalt de la classificació, ja que l'Alevi B té un gran equip i pot fer-ho sobradament. Força Molins99!
> ALEVÍ "C": Futsal Cervelló - CFS Molins99 - 5-2

> BENJAMÍ: EFS Blanc i Blava Despí - CFS Molins99 - 10-2

L'equip del Benjamí ha perdut aquest matí a Sant Joan Despí contra un equip que estava molt més treballat a nivell tècnic i tàctic. Es notava que porten des de petits jugant. Nosaltres, pel nostre compte, hem fet diversos errors, especialment a l'hora de repartir-nos pel camp i de tornar a defensar, fet que ens ha portat a regalar moltes pilotes al rival, gairebé dins de la nostra àrea, o bé els rivals corrien des de mig camp fins a porteria sense cap oposició ni persecució. No hi ha hagut més història, ja que gairebé tots els gols rivals han sigut així.

> Resum del partit:
- 1er quart: 2-0 (2-0)
- 2on quart: 2-1 (4-1), el Gerard posava el 4-1 al marcador, escurçant la distància del 4-0 amb un fort xut des de fora de l'àrea, que ha rebotat lleugerament en un rival i ha entrat a porteria, despistant al porter.
- 3er quart: 3-0 (7-1)
- 4rt quart: 3-1 (10-2), el Roger Puga aprofita un rebot, després d'un fort xut de l'Albert, i marca el 8-2 per sota de les cames del porter.
- Han jugat: Albert, Pau, Eva, Mario, Àlex Puga, Àlex Martínez, Àlex López, Àlex Serra, Gerard i Roger Puga. També ens ha acompanyat a veure'ns jugar l'Arnau.
Des d'aquest blog volem FELICITAR al Victor González per la gran feina que està fent amb aquest jove equip. Ara el de menys són els resultats, el més important és la formació dels nois i noies.