dissabte, 27 de novembre del 2010

Els SÈNIORS segueixen intractables, els INFANTILS guanyen, els ALEVINS, el BENJAMÍ i el JUVENIL perden i el CADET "A" perd el liderat.

Dissabte de bon futbol sala a La Sínia. Els dos equips Sèniors segueixen pel bon camí i no deixen escapar els tres punts. El Cadet perd el seu partit i ja no és el líder del seu grup. Golejada de l'Infantil "B" i derrotes del Juvenil i de l'Aleví "A".

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - AEK Sant Cugat - 5-2
Dues parts clarament diferenciades en el partit del nostre sènior "A". La primera, malgrat jugar-se amb molta intensitat, ha acabat amb un injust 1-2 al marcador. El domini i el bon joc eren dels molinencs, però el resultat afavoria al Sant Cugat, que al minut 18 dominava al marcador amb un 0-2. Aquest resultat enganyós s'ha començat a esvair a pocs segons d'acabar la primera part amb l'esperançador 1-2, marcat pel Borja, que feia més justícia al que s'estava veient damunt de la pista. A l'inici de la segona part ja s'ha vist que els jugadors del Victor Medina podrien donar la volta al marcador. El seu joc agressiu i precís feia ser optimistes al públic. I així ha estat, en dos minuts els molinencs han donat la volta al marcador i s'han posat pel davant amb un 2-3, amb gols del Jorge i del Paco. Aquest darrer amb una espectacular vaselina. A partir d'aquest moment el Molins ha estat amo i senyor del partit. Al minut 12 tornava a marcar en Paco i en el minut 17, en Pepo tancava el marcador amb el definitiu 5-2. D'un preocupant 0-2 havíem passat a un 5-2, fruit de l'esforç i de la paciència necessària per poder vèncer a un equip que hi ha posat moltes ganes, però que finalment ha hagut d'afluixar contra un Molins millor i que ha desplegat una gran tècnica i una gran força física. Tres punt més que ens fan ser cada dia més aprop de Preferent.
- Han jugat: Victor S., Coco, Pepo (1 gol), Jorge (1 gol), Borja (1 gol), Jesús, Manolo, Paco (2 gols), Ruben i Victor G.
Avui no han jugat en Sergi, en Rafa, en Tore i l'Albert perquè estaven lesionats. Esperem i desitgem que estiguin recuperats pel proper partit. Molta sort a tots.

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - FS Cervelló - 6-2
Una altra demostració de superioritat del nostre Sènior "B". La primera part ha estat molt igualada (2-2), però es veia que era qüestió de temps que els jugadors del Sergi es posessin clarament pel davant del marcador. Avui debutava com a porter del Sènior, l'Adrià Gonzàlez "Gonza" que ha fet un gran partit. Ha començat marcant el Cervelló al minut 3 (0-1). L'Àlex ha empatat (1-1) al minut 9 i en Guillem ha fet el 2-1 al minut 10. Just abans d'acabar la primera part, el Cervelló ha marcat l'empat a 2, en el llançament d'una falta.
A la segona part, el Molins ha sortit decidit a emportar-se els tres punts i al minut 9, l'Àlex feia el 3-2. En Fran ha marcat el 4-2 en el llançament d'una falta, en que el Cervelló s'havia quedat amb un menys per l'expulsió d'un dels seus jugadors. En Carles es retrobava amb el gol al minut 22 fent el 5-2 i l'Àlex tancava el marcador amb el definitiu 6-2, a pocs segons d'acabar el partit. En definitiva, tres punt més per seguir mantenint contacte amb el primer classificat, el Berga. Avui s'ha demostrat que la derrota del darrer partit va ser només un accident i que aquest equip segueix aspirant a tot.
- Han jugat: Gonza, Aniol, Àlex (3 gols), Jordi Busom, Fran (1 gol), Jordi Sànchez, Carles (1 gol), Guillem (1 gol), i Ruben. Esperem la ràpida recuperació d'en Xavi.

> JUVENIL Masc.: CFS Molins99 - AE Penya Esplugues - 2-3
Debut en l'equip Juvenil del Jordi Riera i de l'Isaac Pijuan, que avui han deixat al seu Cadet i han anat a donar un cop de mà al Juvenil. Moltes felicitats als dos pel seu partit i pel seu sentiment de club.

> CADET "A": CFS Molins99 - Can Tito Vilanova - 2-3
Gran partit el viscut aquesta tarda a La Sínia entre els dos primers classificats del grup. El partit s'ha jugat amb una gran intensitat i la emoció s'ha viscut fins el final. A la primera part, els jugadors d'en Ruben s'han mostrat una mica nerviosos per la seva responsabilitat de mantenir el liderat del grup. Aquesta por els ha fet jugar una mica més tensos de l'habitual i d'això se'n ha aprofitat el Vilanova del Camí, que s'ha posat ben aviat al davant en el marcador. La primera part ha transcorregut en poques oportunitats dels nostres, però amb les suficients per poder haver fet algun gol. Poc abans d'acabar aquesta part, els contraris s'han posat pel davant amb un 0-2. La segona part ha començat amb un Molins més dominador, però la desgràcia ha fet que una vegada més el Vilanova es posés pel davant en el marcador amb un pessimista 0-3. A partir d'aquest moment, els molinencs han tret força d'on no n'hi havia i han posat amb perill diverses vegades la porteria del Can Tito. Fruit d'aquest domini ha arribat l'1-3, obra de l'Arnau Molins, en el minut 7, en una jugada d'oportunista. Quedava molt de temps i encara hi havia esperança de poder aconseguir un resultat positiu. El perill seguia arribant a la porteria del Vilanova, però el porter ho aturava tot. Faltant cinc minuts per acabar el partit, en Ruben ha ordenat jugar amb porter jugador i la cosa ha sortit bé, perquè en Marc Antoni ha fet el 2-3, a dos minuts del final del partit. Encara hi ha hagut la oportunitat d'empatar, però el porter contrari ha aturat un parell de pilotes quan estaven apunt d'entrar en la seva porteria. No ha pogut ser i el Cadet ha perdut el liderat, davant d'un gran equip, però ho ha fet amb molta honra. Segurament que només ha estat una petita ensopegada i que en el proper partit es tornarà a veure a un gran cadet.
- Han jugat: Javi, Marc Antoni (1 gol), Marc Montaño, Arnau Molins (1 gol), Arnau Cabedo, Adrià, Ot, Raul, Alejandro i Manel.
Avui no han jugat ni en Jordi ni l'Isaac, que han anat a reforçar al Juvenil.

> CADET "B": Institut E. Prat - CFS Molins99 - Suspès.

> INFANTIL "A": Acció Sant Martí - CFS Molins99 - 2-4
El nostre infantil A aconsegueix una important victòria a domicili, a casa de l'Acció Sant Martí B, equip que va començar molt bé la lliga però que ha encadenat un seguit de derrotes. La primera part es caracteritza per la pressió de l'equip molinenc i la defensa a mitja pista del Sant Martí, que va fer que l'Acció tingués algunes ocasions aïllades i el Molins tingués la pilota més estona, i que poc a poc va aconseguir crear perill superant aquesta defensa, a la que es va marcar dos gols en aquesta primera part. Un de l'Arnau Muñoz de llançament llunyà i un segon del Jordi Lucas aprofitant un rebot del porter. Així va acabar la primera part. La segona va ser molt diferent ja que l'equip local va pressionar creant dificultats als nostres, i va escurçar distancies d'un xut llunyà i col·locat, després d'uns minuts, un penal, que li van fer al Jordi Lucas, va ser executat pel Ferran Pellicer i que va marcar després de dues aturades seguides del porter. La segona part va continuar amb imprecisions per part del nostre equip i fruit d'elles, les arribades amb perill de l'equip local que va tornar a escurçar distancies. Però quan ja no quedava molt de temps, el Ferran Pellicer va fer una cursa per la banda i va fer una passada al segon pal per a que l'Òscar Quesada posés el definitiu 2-4 al marcador, que dóna els tres punts al CFS Molins'99.

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - FS Castellbisbal - 10-0

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Club Natació Sabadell - 3-14

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - Futsal Vicentí - 4-5
La primera part del partit ha sigut igualada. El resultat ha estat d'empat a 1. El primer gol del Molins 99 ha arribat en una jugada en la que Victor s'ha deslliurat d'un dels defenses del Vicentí, i el xut desde fora de l'àrea ha estat imparable.La segona part ha començat d'una manera boja. Després d'un parell de minuts el resultat ha canviat a empat a 2. Per la part del Vicentí cal destacar la feina del jugador nº 7, que ha portat de corcoll a la defensa del Molins 99. Per la part del Molins 99, els gols ha estat marcars per Victor al minut 5 de la primera part, i a la segona part els gols han arribat de la ma d'en Sergi en el minut 2 i d'en Jaume en el minut 14, i un altre cop al minut 23 de penal. Cal destacar la sang freda del Jaume, ja que ha hagut de tirar el penal una segona vegada per que l'àrbitre l'ha fet repetir. A les acaballes del partit, els nois de l'aleví B del Molins 99 han apretat força, fins el punt de que a tots ens ha quedat la sensació que si el partit hagués durat uns minuts més, haguéssim pogut millorar el resultat. El joc desplegat per els dos equips no ha quedat reflectit de forma justa al marcador. Malgrat que no hem pogut disfrutar d'una victòria, estem convençuts que l'aleví B del Molins 99 ens donarà moltes alegries en el que queda de temporada. FORÇA MOLINS 99.

> ALEVÍ "C": Escola L'Olivera - CFS Molins99 - 6-1

> ALEVÍ "D": CEIP Jacint Verdaguer - CFS Molins99 - 5-1

> BENJAMÍ: Institució La Miranda - CFS Molins99 - 19-2