diumenge, 7 de novembre del 2010

El Sénior "A" aconsegueix una victòria històrica

>SÉNIOR "A": Mil.lenium Viladecans - CFS Molins 99 - 9-15
Partit de bojos el que s'ha jugat aquest matí a Gavà, amb un marcador final més propi d'un partit d'handbol o de waterpolo. El nostre Sénior ha aconseguit quinze gols en un partit, cosa que no havia aconseguit mai en la història del club.
Els jugadors de Víctor Medina han fet un partit molt seriós a la primera part, amb una pressió constant que no ha deixat que el rival pogués trenar cap jugada. També en atac les coses han sortit molt bé i els nostres s'han posat 8-0. Al darrer minut de la primera part, però, el Mil.lenium ha aconseguit dos gols.
La segona part ha estat una altra història. Els nostres han baixat el ritme de la pressió i els locals no volien sortir derrotats amb un resultat tan escandalós, de manera que han anat a per totes, buscant les individualitats. La conseqüència ha estat que el partit s'ha descontrolat i les alternatives a les dues porteries han estat constants fins al final del temps reglamentari. El CFS Molins 99, però, no ha deixat escapar el partit i ha pogut anar mantenint les distàncies amb el rival fins el 9-15 definitiu.
Cal destacar els cinc gols de Sergi i el gol de xilena de Jorge. També la lesió al turmell d'en Joan Torelló, que esperem que es recuperi ràpidament.

Han jugat: Víctor González (p), Rafa (p), Sergi (5 gols), Albert, Rubén (2 gols), Josep (1 gol), Borja (1 gol), Jorge (2 gols), Joan Torelló (2 gols), Coco (2 gols)