diumenge, 7 de novembre del 2010

El CADET "A" tanca la jornada amb una nova victòria.

Aquest matí a Castellbisbal s'ha jugat el darrer partit de la jornada:
> CADET "A": FS Castellbisbal - CFS Molins99 - 1-6
El partit ha començat amb 40 minuts de retard i l'àrbitre ha estat apunt de suspendre'l. Es veu que tenia molta pressa i ha amenaçat en que si es retardava 30 minuts, el partit no es jugaria. La causa era que el partit previ de bàsquet ha acabat amb 40 minuts de retard, Finalment, entre el delegat del Castellbisbal i del Molins l'han convençut de que no dugués a terme la seva amenaça i el partit s'ha jugat amb tota normalitat.
El partit d'avui ha servit perquè davant l'absència del Ruben, debutés com a entrenador en Nico, que ho ha fet molt bé. El Molins ha estat molt superior al Castellbisbal, però no s'ha jugat un bon partit. En moltes fases, els nostres s'han contagiat del joc del contrari i no acabaven de lligar massa bé les jugades. El millor del partit ha sigut la victòria, que serveix per seguir mantenint-nos en la part alta de la classificació. La primera part ha acabat en 0-3, amb gols de l'Ot (m.6), de l'Isaac (m.8) i de l'Adrià Soto (m.15). A la segona la tònica ha sigut la mateixa i han arribat tres gols més. El 0-4 ha sigut obra d'en Raul, a passada de l'Arnau Molins. El Castellbisbal ha fet l'1-4, de falta directa, al minut 10. L'1-5 l'ha marcat l'Alejandro, al minut 13 i l'Ot ha tancat l'1-6, a passada de l'Arnau Molins, al minut 22.
- Han jugat: Javi (p), Raul (1 gol), Isaac (1 gol), Marc Antoni, Arnau Molins, Ot (2 gols), Marc Montaño, Alejandro (1 gol), Arnau Cabedo, Adrià (1 gol) i Jordi (p).