dissabte, 13 de novembre del 2010

Una forta tempesta deixa una pluja de gols i el liderat del SÈNIOR "B" i CADET "A", a La Sínia

Els jugadors de l'Aleví "B" escolten amb interés les explicacions de l'Oriol. Vegeu més avall la crònica del partit.

Tarda de gols a La Sínia, on els nostres equips han golejat marcant 43 gols, en 4 partits. Entre el matí i la tarda, el balanç ha estat força positiu, amb 6 victòries, 2 empats i 4 derrotes. El més positiu són els liderats del SÈNIOR "B" i del CADET "A".
A destacar també els 16 gols del nostre Aleví "D".

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - Escola Pia Igualada - 12-2
Els nois del Sènior "A" estan intractables, han fet 27 gols en els darrers dos partits. Semblen oblidades les dues ensopegades inicials i en els darrers partits han demostrat que aquest any poden fer grans coses. Els d'en Victor Medina han demostrat que volen acostar-se al capdavant de la classificació i han donat una imatge de coratge i esforç que ens fa ser molt optimistes. El partit ha estat dominat des de l'inici i l'equip contrari no ha pogut fer res per frenar el vendaval molinenc. Es cert que jugàvem contra el darrer classificat, però avui també hauríem guanyat al primer de la taula.
La primera part ha acabat en 5-2. L'1-0 se la marcat l'Igualada en pròpia porta al minut 2. El 2-0 l'ha fet en Jorge, després d'una assistència d'en Borja. El 3-0 l'ha marcat en Sergi, al minut 9, a passada d'en Ruben. El 4-0 l'ha tornat a marcar en Sergi, al minut 10. Al minut 12 ha arribat el 4-1. En Ruben ha fet el 5-1, al minut 13 i poc abans d'acabar la primera part, l'Igualada ha marcat el 5-2, després del llançament d'una falta a la vora de la nostra àrea. La segona part també ha començat amb un clar domini dels nostres i fruit d'aquest han arribat 7 gols més. El 6-2 l'ha marcat en Pepo, d'un gran xut des de l'esquerra, als 30 segons d'haver començat la 2a part. En Coco ha fet el 7-2, al minut 2. El mateix Coco ha fet el 8-2, un parell de minuts més tard. El 9-2 se l'ha tornat a fer l'Igualada en pròpia porta. En Sergi ha fet el seu tercer gol (10-2) al minut 8 i en Borja tancava el marcador amb dos gols (12-2) als minuts 13 i 14 de la 2a part.
- Han jugat: Rafa (p), Victor G.(p), Coco (2 gols), Pepo (1 gol), Jorge (1 gol), Borja (2 gols), Ruben (1 gol), Sergi (3 gols), Jordi Busom i Jesús.
L'Escola Pia Igualada s'ha marcat dos gols en pròpia porta.

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - FS Piera - 9-1
El nostre Sènior "B" seguirà una setmana més ocupant el liderat del seu grup. Amb un joc clarament ofensiu, els nostres joves sèniors han esclafat el Piera, que en cap moment ha donat sensació de poder complicar-li la vida als jugadors d'en Sergi.
La primera part ha acabat en 3-1, amb gols d'en Ruben (minut 8), Fran (minut 10) i Xavi (minut 21). Com ja ens tenen acostumats, a la segona part s'ha vist el que és capaç de fer aquest equip. Ofegant al contrari, han marcat sis gols més. El 4-1 l'ha fet en Jordi Sànchez, al minut 7. L'Àlex ha marcat el 5-1 al minut 11. L'Aniol s'estrenava aquesta temporada fent el 6-1 al minut 12. Tres minuts més tard, l'Àlex feia el 7-1. El 8-1 l'ha marcat en Carles al minut 24 i un minut més tard, l'Àlex tancava el marcador amb el definitiu 9-1.
- Han jugat: Josep (p), Victor S.(p), Jordi Sànchez (1 gol), Fran (1 gol), Ruben (1 gol), Carles (1 gol), Àlex (3 gols), Xavi (1 gol), Guillem i Aniol (1 gol).

> JUVENIL Masc.: CFS Molins99 - FS Gavà - 2-5

> CADET "A": CFS Molins99 - FS L'Esquitx - 15-1
L'equip d'en Ruben Garcia ja és líder del seu grup, empatat amb el Vilanova del Camí, però amb la diferència de gols a favor.
La golejada de la tarda. La veritat és que sap una mica de greu guanyar per tants gols a un equip com L'Esquitx, que ha lluitat molt i que s'ha comportat molt dignament damunt de la pista. El marcador ho diu tot i no calen més comentaris. La primera part ha acabat en 7-1 i a la segona s'han marcat 8 gols més, deixant el marcador final en un aclaparador 15-1.
- Han jugat: Jordi (p), Javi (p), Marc Antoni (5 gols), Raul (1 gol), Alejandro (1 gol), Isaac (1 gol), Marc Montaño, Ot (2 gols), Adrià (2 gols), Arnau Molins (3 gols).

> CADET "B": AE Salesians - CFS Molins99 - 2-2

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - AE Casp - 7-1
El partit ha tingut 2 parts diferenciades. En la primera part els nostres s’han enfrontat a un Casp molt tancat al darrera amb una defensa a mitja pista amb una pressió discreta d’ells quan el joc arribava per aquesta zona del camp.
En el minut 5 de la primera part l’Arnau Muñoz ha marcat l'1-0. Des d’aquest minut fins al minut 22 en que en Jordi ha marcat el segon gol, el nostre infantil ha estat fent un joc de desgast en que la pilota era nostra, però en que un cop i un altre cop, topàvem amb la ben organitzada defensa contrària. Només un parell de xuts llunyans, un d’ells del Ferran al pal, han posat un cert perill en la porteria contrària. Tot seguit de la nostra jugada del 2-0, el Casp en una contra molt ràpida, i pràcticament amb 2 tocs s’ha plantat davant la nostra àrea i ha establert el 2-1 amb xut molt bo. Amb aquest resultat s’ha acabat la 1 part.
En la represa la cosa ha canviat bastant. Només sortir hi ha hagut 2 ocasions a jugades d’en Miquel i d’en Ferran que han acabat aturades pel porter del Casp. Però mol aviat en el minut 3 de la segona l'Òscar Bonilla ha marcat el 3-1, després d'una gran jugada per la dreta d’en Ferran.
Després d’aquest gol, el Casp ha disposat de dues o tres ocasions clares de marcar que no han sabut aprofitar, amb intervencions de mèrit dels nostres defenses i d’en Marcel. Però cap a la meitat de la segona part la cosa ha canviat i el Molins ha començat a carburar. En el minut 10, l’Arnau Muñoz en jugada individual ha marcat el 4-1. Un minut més tard l’Oriol ha fet una bona jugada per l’esquerra que acabat rematant en Quim en 2 temps el 5-1. Ja cap al final, en el minut 23 en Bernat Farrés ha marcat el 6-1 i tot just 2 minuts més tard en Bernat Hernàndez ha establert el 7-1 final. Gran resultat i bon joc que fan que afrontem la jornada de descans amb 3 punts més en la classificació.
- Han jugat: Marcel (p), Arnau M, Quim, Jordi i Bernat H. (5 inicial), Oriol M., Miquel, Bernat F., Oscar B. i Ferran.
Han fet els Gols: Arnau M.(2), Jordi (1), Oscar B. (1), Quim (1), Bernat F. (1), Bernat H. (1).

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - Natació Sabadell - 1-4

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Palson Collbató - 8-2
Aquest matí hem pogut veure una nova victòria del nostre Aleví "A" a La Sínia. El partit ha començat però, amb un gol dels visitants, però una ràpida reacció ens ha permès posar-nos per davant en tan sols 3 minuts. Fins a la mitja part s’ha augmentat la distància al marcador, fins arribar al 6-1. El Collbató en cap moment ha donat sensació de perill , i el partit estava controlat.
A la segona part les coses han canviat, els nostres sembla que s’han contagiat de la passivitat del rival, i han baixat la intensitat. Fruit d’això ells han aconseguit marcar un altre gol, en un xut llunyà que el porter no ha pogut fer res. Per la nostra part, s’han marcat dos gols més, que tancaven el marcador amb un 8-2.
Els nostres gols els han marcat: Joan Arrieta (2), Joan Fradera (2), Gerard , Joan Pitarque (2) i Albert Tubau.
Cal seguir treballant en la mateixa línia i corregir coses de cara als següents partits, que es preveuen difícils. Molts ànims per l’Aleví “A”!

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - Futsal Cervelló - 3-7
Contra el Futsal Cervelló “B”, l’Aleví "B" ha patit la tercera derrota consecutiva aquesta temporada.
Partit irregular de l’Aleví B. La primera part encara que ha estat igualada, ha acabat 0 a 2 a favor del Carvelló. El principi de la segona part ha sigut totalment dominada pel Cervelló. La reacció del Molins ha arribat massa tard i el resultat de 3 a 7 ha estat una mica dur, però just en base al joc que han ofert els dos equips.
Al pavelló de La Sínia hem tingut una primera part força igualada. Malgrat això, el Cervelló ha aconseguit mantenir la porta a zero i el resultat a sigut de 0 a 2. El principi de la segona part ha sigut totalment del Cervelló. Ha semblat com si els jugadors del Molins haguessin abaixat els braços. El Cervelló ha tingut una defensa sólida, i ha estat encertat en atac, el marcador a falta d’uns minuts ha arribat a ser 1 a 7.
El Cervelló havía rebut 5 gols en tres partits. Encara que no es consol, el Molins ha aconseguit fer-li 3 gols. En el Cervelló cal destacar la feina del porter que ha aconseguit fer una bona feina. En defensa, el jugador nº 2 ha tallat un gran nombre de jugades del Molins. Per una altre banda, el jugador nº 11 ha desmuntat tota la feina defensiva del Molins en la segona part, i ha aconseguit uns gols de molt bona factura.
En el Molins cal destacar el gol marcat pel Javi, la gran pressió feta pel Jaume, sobre tot a la segona part, que ha estat recompensada per un gran gol. També es remarcable el gol d'en Sergi amb l’ajuda del Nil que ha arribat com a conseqüència d’una reacció que ha arribat massa tard.
l’Aleví "B" va començar la temporada amb 3 victòries seguides, esperem que tornin a arribar aviat els bons resultats, que recompensin l’esforç de tots els jugadors. Ànim Molins !!!
- Gols del Molins: Javi (minut 5, segona part), Jaume (minut 20, segona part) i Sergi (minut 22 segona part).

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - FS Corbera - 3-3

> ALEVÍ "D": AJ Centro Amigos - CFS Molins99 - 1-16
Partit sense gaire història, que va fer que poguéssim practicar algunes jugades. Cal felicitar a tots els jugadors, que han d'estar alerta ja que no tots els partits seran tan plàcids. Els gols van ser de l'Arnau (4 gols), l'Arturo (3 gols), l'Eric (2 gols), el Ferran (2 gols), el Roger (2 gols), l'Enric (1 gol), el Marcos (1 gol) i el Pau (1 gol). El partit va ser dirigit per l'Àlex Sánchez, ja que Víctor González havia d'estar amb els més petits, que jugaven a Vallirana.

> BENJAMÍ: AE Vallirana - CFS Molins99 - 11-0
Una altra setmana més ens enfrontàvem contra un rival que porta més anys treballant que nosaltres, i això es nota bastant a l'hora de jugar. Els gols que rebíem eren, com gairebé sempre, en pèrdues de pilota, ja que el rival estava molt ben col·locat defensivament, i els petits molinencs no sabien com passar de mitja pista. Això, sumat a algun error de marcatge, feia que encaixéssim 11 gols durant els 40 minuts de joc. Tot i així, no tot van ser notes negatives.Cal destacar l'empeny que posaven els nostres en intentar desbancar la defensa rival, i de tant en tant arribàvem a porteria. Llàstima que el seu porter fos un any més gran i fos molt alt, ja que vam tenir dues o tres ocasions molt clares. També cal destacar la tasca feta al segon i tercer quart, 20 minuts en els quals només es van encaixar 2 gols, la qual cosa vol dir que podem mantenir aquest nivell més estona. Per últim, tot i la derrota, els nois i noies benjamins ja posen en pràctica al partit algunes coses que s'entrenen durant la setmana, i tot i que no acaben de sortir per petites imprecisions tècniques, és important que les vagin adaptant al seu joc.
Van jugar la Laura, el Roger Puga, el Roger Costa, l'Àlex López, l'Àlex Puga, l'Eva, el Joan, el Joel, el Miquel i l'Arnau. També ens va venir a veure a Vallirana l'Àlex Martínez.