diumenge, 21 de novembre del 2010

El SÈNIOR "A" destrossa al Sant Fruitós (1-9) i camina fort cap a Preferent. El CADET "A" guanya al Sporting Alcalà (1-3) i es posa LÍDER en solitari.

> SÈNIOR "A": FS Toyota ASFE - CFS Molins99 - 1-9
La intensa boira de la comarca del Bages no ha impedit una nova victòria del Sènior "A" aquesta nit a Sant Fruitós. Els jugadors del Victor Medina passen pel damunt del Toyota Sant Fruitós i segueixen ferms en el seu camí cap a Preferent. Literalment han esclafat al Sant Fruitós de Bages, sense deixar-lis cap opció. Al minut 6 de la primera part ja havien sentenciat el partit amb un contundent 0-3. Res ha pogut fer el Toyota davant el fort ritme que han marcat els molinencs des de l'inici del partit. Inspirats al davant, forts al darrera i segurs a la porteria, així ha estat el poder dels nostres, que s'han reivindicat com a seriosos aspirants a pujar de categoria. Lluny queden les dues primeres jornades, on es van mostrar una mica fluixos i es van deixar escapar quatre punts. Aquell dubitatiu inici ha donat pas a una forta revolució que només ens pot portar a Preferent. Encara és molt aviat, però aquest equip s'ha recuperat molt favorablement de les ferides inicials i ara és un ferm candidat a pujar de categoria.
Fantàstica primera part on l'equip local no ha pogut seguir el fort ritme marcat pels molinencs i al minut 6 ja s'ha vist que el Molins99 no volia sorpreses i ja guanyava per 0-3, amb un primer gol d'en Sergi, al minut 3, i dos d'en Coco en els minuts 5 i 6. Jugant amb superioritat numèrica, per expulsió del nº4 del Sant Fruitós, en Pepo ha marcat el 0-4 al minut 15. Abans de lesionar-se, en Sergi ha marcat el 0-5, al minut 16. En Ruben ha fet el 0-6 en que ha acabat la primera part.
La segona ha començat més tranquila, però jugant-se amb la mateixa intensitat que en la primera. En una gran jugada, des del darrera, d'en Jorge, en Borja ha marcat el 0-7, al minut 7, a passada d'en Coco. Un parell de minuts més tard, el Toyota feia de penal rigurós el gol de l'honor (1-7). Lluny de relaxar-se, els molinencs han seguit lluitant i jugant amb gran intensitat. Fruit de les ganes i de la constància, en Pepo ha tancat el marcador (1-9) amb dos gols marca de la casa.
Com a part positiva, destaquem el retorn a l'equip d'en Jesús Gonzàlez, després d'estar algunes setmanes lesionat.
La nota negativa del partit ha estat la lesió d'en Sergi. Esperem que no sigui res i el proper cap de setmana ja estigui recuperat i pugui jugar.
En resum, podem dir que avui a Sant Fruitós del Bages s'ha vist a un Molins99 molt seriós i amb moltes ganes de ser un ferm candidat a pujar a Preferent.
Destaquem un any més el deplorable comportament de part el públic local. Cada any que anem a aquest poble ens trobem en que una part del públic no se sap comportar com a persones civilitzades i es passen el partit cridant i insultant a l'àrbitre sense cap motiu. Si es perd un partit per un contundent 1-9, alguna persona sensata pot pensar que ha estat culpa de l'àrbitre ? Realment impresentables, alguns dels seguidors del Sant Fruitós.
- Han jugat: Victor Sanmartín, Victor Gonzàlez, Rafa, Jorge, Borja (1 gol), Coco (2 gols), Sergi (2 gols), Jesús, Paco, Pepo (3 gols) i Ruben (1 gol).

> SÈNIOR "B": FS Riudebitlles - CFS Molins99 - 4-3
Primera derrota del Sènior "B" que s'ha deixat el liderat a Sant Pere de Riudebitlles. Molt bon primer quart d'hora on els nostres han jugat un gran futbol sala i han demostrat que saben fer les coses bé. Al minut 2, l'Aniol ha marcat el 0-1 i al minut 7, en Jordi Busom feia el 0-2, amb un xut des de lluny que ha sorprès a un adelantat porter local. Després d'un temps mort demanat per l'entrenador local, el Riudebitlles ha començat a pressionar amunt i els nostres han començat a perdre pilotes i a no poder jugar còmodes. Així, al minut 15, els locals han escurçat distàncies fent l'1-2, en que ha acabat la primera part,
La segona ha començat amb domini dels nostres, però no hem estat massa encertats davant la porteria local. Passats uns 10 minuts, el Riudebitlles ha tornat a la pressió a tota la pista i s'ha acabat el bon joc dels nostres. L'empat a 2 ha arribat al minut 12. A partir d'aquell moment el domini ha estat dels locals i els nostres només arribàven a la porteria contrària fruit de contraatacs que acabaven en encertades aturades del porter del Riudebitlles. En ple desconcert del Molins, els locals s'adelantaven al marcador (3-2) al minut 23 i només un minut més tard marcaven el 4-2. Faltant un minut, els nostres han tingut la oportunitat d'empatar el partit en dos llançaments des dels 10 metres, que només ha pogut transformar en gol una vegada en Fran, deixant el definitiu 4-3 al marcador.
Només s'han perdut tres punts, però hi ha equip per superar aquesta ensopegada i tornar a manar en la classificació.
- Han jugat: Josep, Jordi Busom (1 gol), Jordi Sànchez, Aniol (1 gol), Àlex, Fran (1 gol), Ruben, Carles, Xavi i Guillem.

> JUVENIL Fem.: FS Castellbisbal - CFS Molins99 - 2-5

> CADET "A": Sporting Alcalà - CFS Molins99 - 1-3
Gran partit el del Cadet "A" aquest matí al Prat de Llobregat. Amb l'empat entre el Can Tito Vilanova del Camí i el Centre Sant Feliu, el nostre CADET s'ha posat líder en solitari, amb 16 punts de 18 possibles.
Des de l'inici, els nostres han sortit a pressionar al contrari i no l'han deixat respirar. Només en comptades ocasions l'Alcalà es mostrava perillós al contraatac. A la primera part hem tingut moltes ocasions però el porter local les aturava totes. No ha estat fins al minut 20, que en una jugada per la dreta l'Arnau assistia a l'Ot que marcava el 0-1 en que ha acabat la primera part. A destacar la lesió al peu d'en Marc Montaño, que l'ha impedit seguir jugant.
A la segona part, el Sporting Alcalà ha sortit molt fort i al primer minut feia l'empat a un. Aquest gol no ha posat nerviós als jugadors d'en Ruben, que han seguit pressionant al contrari i fruit del domini ha arribat l'1-2, marcat per l'Arnau Molins, a passada de l'Adrià. El partit seguia molt dinàmic i intens, però dominat pel Molins99. La sentència definitiva ha arribat al minut 22 quan l'Arnau Molins ha marcat el definitiu 1-3.
En definitiva, victòria merescuda dels nostres cadets, que en tot moment han superat a un treballador Sporting Alcalà, que no ha pogut fer res per superar a un disciplinat, ordenat i fort Molins99. Victòria que serveix per seguir una setmana més al capdavant de la classificació.
El proper dissabte, a La Sínia ens jugarem el liderat del grup contra el Vilanova del Camí, segon classificat.
- Han jugat: Javi, Marc Montaño, Ot (1 gol), Raul, Arnau Molins (2 gols), Adrià, Alejandro, Arnau Cabedo i Jordi.
Avui, l'Isaac i en Marc Antoni han anat a reforçar el Juvenil, però no han pogut jugar el seu partit per la pluja, ja que la pista del Collbató és a l'aire lliure.

> CADET "B": CFS Molins99 - FS Sant Just - 0-8

> ALEVÍ "A": FS Olesa - CFS Molins99 - 7-2

> ALEVÍ "C": AEJ Riera - CFS Molins99 - 7-4

> ALEVÍ "D": CFS Molins99 - FS Sant Just - 1-1
Aquest matí s'ha vist un molt bon partit de l'Aleví "D" del CFS Molins 99, que cada cop els hi surt millor les coses i es mouen una mica millor per la pista. El resultat final del partit ha sigut injust. Es miri per on es miri, ha sigut l'equip local el que ha dominat el partit en possessió, en joc i en ocasions. L'altre equip s'ha limitat a muntar alguns contraatacs quan perdíem la pilota i, sobretot, quan el seu porter parava els xuts, un darrera l'altre, i treia en llarg. Tot i l'empat (1-1), cal estar contents perquè es veu un progrés satisfactori i que encara pot anar a més. Ja vam advertir que no tots els partits serien tan plàcids com el de la setmana passada, i pot ser que això ens hagi passat també factura al dia d'avui. És per això que hem de seguir entrenant fort per a aconseguir no cometre alguns errors que hem fet avui. L'únic gol ha estat de l'Arturo, al 1er quart, després que una de les primeres aturades del porter, acabés en rebot als seus peus i aconseguís marcar.També han jugat el Mateo, l'Eric, l'Arnau, el Pau, l'Enric, el Ferran, el Roger i el Marcos. Molts ànims a tots els jugadors, heu fet més del que diu el resultat! Ja arribaran els gols!